Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av KIRSTEN OG JAN HÅVARD, 5. nov, 2008
HEI VINSTRA OG SØRE SUNNMØRE !!!!!
Ja nå går vi her og gleder oss til at leilighetene nede i MAVISEHIR begynner å ta form, slik at vi kan ta oss en tur ned for å se hvordan det vi har innvestert i blir da.
Vi må atter en gang få takke Svanhild for den vidunderlige flotte visningsturen som vi hadde i oktober.Håper at vårt trivelige reisefølge oppe i Ørsta har det bare bra og at vi treffes snart igjen for en Tyrkiaprat.
HILSEN: MÅLØYVÆRINGENE.Skrevet av Målfrid Halse, 27. okt, 2008
Hei.
Takk for en flott tur til Tyrkia, med Svanhild og visningsturer. Gleder oss til mars 2010 når leiligheten er ferdig. Håper det blir mange nordmenn der som vi kan være sammen med, iallefall Måløyværinger.
Hilsen fra Målfrid.


E-post:
Skrevet av Thove Kvernmoen, 24. sep, 2008
Hei Svanhild. Gratulere med ny hjemmeside..Riktig fin.Ja,jeg var din første gjest i Didyma. Jeg hadde lenge ønsket meg et sted i varmere strøk som bare var mitt,du og guttene kastet dere rundt og vart med meg,og jeg fekk oppfylt min drøm.Er veldig veldig glad i dere og tusen tusen takk...


E-post:
Skrevet av kari-ann thoresen, 22. sep, 2008
Hei Svanhild!
Takk for sist! Flott hjemmeside du har laget! Artig å se bildene fra de kjente stedene. Vi gleder oss til vi skal nedover igjen,- håper å få det til i påska.
klem fra alle vårs i Haug


E-post:
Skrevet av Laila Andreassen, 22. sep, 2008
Hei Svanhild, ja dette var en kjempe fin hjemmeside du har fått. Håper virkelig at jeg får anledning til og oppleve dette.......kan drømme seg helt bort:)Jeg pakker kofferten og blir med jeg :) dette må jeg bare få oppleve en gang. Thove kjøpte med et veggteppe til meg fra Tyrkia, det er kjempe fint, så jeg kunne tenkt meg å sett mere av håndarbeide de har der, det er kvalitet til en billig penge :-)
Hadde vært gøy og oppleve basaren med alt utvalg i krydder og fristende grønnsaker. ja....da har jeg bestemt meg for og spare...JEG VIL TIL TYRKIA :-)


E-post:
Skrevet av Lisbet Hatleskog, 21. sep, 2008
Vi gleder oss masse til Prime blue blir ferdig!
Var nedover i august, og da var det veldig varmt, men absolutt levelig og bare herlig! Vi var bl.a på stranden og i parken i nærheten, og det var et virkelig flott friområde! Besøkte også markedet hvor man kunne få kjøpt alt fra fiken til sko! Beliggenheten til Prime Blue blir helt toppers!


E-post:

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...