30. oktober 2008
 Endelig er vi på tur til Tyrkia og vi gleder oss.  Her står vi ved skranken til Turkish Airlines, et reiseselskap jeg er meget fornøyd med.  Jeg måtte hente billettene til guttene der, da det ble bestemt litt i siste liten at de skulle være med.  Dette var egentlig en visningstur og den varer fra 2 til 4 dager. Men vi fant ut av vi forlenget turen med en uke.
Det er også flere norske som skal nedover, fra samme sted som oss, med egne leiligheter i Didim.
Alltid koselig å ha reisefølge og å ha noen å treffe der nede.
Nå var vi nesten førstemann til å sjekke inn, så vi fikk god tid inne på flyplassen.  
Inne på flyplassen traff jeg kundene som skulle være med nedover, det er alltid spennende å treffe kundene som du har pratet med på tlf og mailet med, men ikke truffet før. 
Flyet gikk nå først til Istanbul, så videre fra der til Izmir.
På Izmir flyplass ordner min samarbeidspartner med henting og vi ble så kjørt til Didim.  Først kjørte vi kundene til Didim Beach Hotel, et
 nydelig all inclusiv hotell helt nede ved Egeerhavet.  Så dro vi til vår egen leilighet, det er så deilig å komme til sin egen leilighet, med sin egen seng, egen dyne - guttene har rommet sitt med alle lekene. 
Kom til nyvasket leilighet, har en engelsk dame som vasker leiligheten, pusser vinduer og vasker balkongene.
   
Fredag, 31. oktober 2008.
Fredagen sto jeg og gutten ganske tidlig opp, vi ville ut å spise frokost og handle litt mat.  Vi spiste frokost på ALO 24, en liten tyrkisk cafe, i nærheten av leiligheten.  Tror alle norske har vært innom den cafeen og forsetter å komme dit.  God tyrkisk mat og veldig billig.
En av de norske ville passe guttene denne dagen og det passet jo veldig bra for oss alle.
Dermed dro jeg sammen med Ramazan og Ali (Ramazan er min samarbeidspartner og Ali jobber i firmaet), for å møte kundene.
Da drar vi alltid rundt for å kikke litt på området, uavhengig av hvor de skal kjøpe.  Det er viktig å trives i området og ikke bare være fokusert på leiligheten.
Disse kundene hadde allerede betalt inn depositum for en leilighet i Akbuk, Blue Lagoon, dermed var det naturlig at vi etterhvert dro dit, for å se på leiligheten.
Vi kikket innom flere, det er noe med å komme ned å få se leil. og området i virkeligheten.  Det endte med at de bestemte seg for den leil de hadde betalt depositum for. 
Ettersom de kun hadde to dager her, ønsket de å ordne mest mulig første dagen.  Dermed dro vi til advokat, for å skrive kontrakten. 
Alt kjøp av leiligheter foregår gjennom advokat og det er veldig seriøst og ordentlig, man må også ha en oppnevnt, godkjent oversetter.
Grunnen til at det er så nøye med oversetter, er at man skal forsikre seg om at kjøperne forstår det som står i kontrakten og det som blir sagt.
Oversetteren oversetter kontrakten til engelsk og du får den med deg hjem til Norge.
På kvelden ruslet vi langs strandpromenaden og spiste på en restaurant der.
Lørdag, 1 november 2008.
Lørdag = bazardag - det går vi aldri glipp av.  Først spiste vi frokost hjemme på balkongen.  Etterpå dro vi til bazaren, den var nyåpnet våren 2008.  Den ble veldig bra, nå er det ordentlig gulv og tak.  Det er mye liv og rop på bazare, det hører med.  Nå var det mye høstklær der, bl.a. mye strikka klær.  
Nyeste modeller av vesker og vintersko.  
Grønnsakene og frukten man får kjøpt er rett og slett fantastisk, god kvalitet og utrulig billig.  Masse forskjellig krydder og te - det er en opplevelse å gå å kikke og smake på alt dette.  
Etterhvert spiser vi lunsj på en liten lokal restaurant i nærheten, maten de serverer er fantastsisk god.  (Bazaren er i nærheten av Camellia Court)
Kundene var med noen fra kontoret og tok ut  fargen på kjøkkeninnredningen og kjøpte møbler til leiligheten.  En grei måte å gjøre det, er å benytte seg av  den kjøpsavtalen vi har med en stor møbelforhandler.  For mellom 2000 og 2500 pund kan du møblere en leil med 2 soverom, dette er en god avtale.  Du får da sofa, stoler, spisestue, TV bord m/TV, strykejern og strykebrett, toaster, vannkoker, dobbeltseng, garderobeskap, kommode, speil, to enkle senger til siste soverommet og garderobeskap. Så fort leiligheten er innflytningsklar, blir leiligheten møblert og du kommer ned til ferdig møblert leilighet. 
Etterpå tok vi oss en tur ned til hotellet Didim Beach Hotel, som ligger helt nede ved Egeerhavet.  Det er dette hotellet vi benytter til kundene ved visnngsturer.  Et nydelig all inclusiv hotel, med et flott uteområde.
På kvelden var vi sammen med kundene i gamlebyen, på en tyrkisk restaurant å spiste nydelig mat.


 
Mandag 11. november
   Kundene som var med nedover, er nå dratt hjem og guttene og jeg skal være igjen en uke.  Vi var bare så glade for at vi hadde igjen en uke.
Guttene gledet seg til å komme på stranden.  Om sommeren liker de best å bade i bassenget, men nå var det bare stranden.
Det var deilig på stranden, nydelig temperatur - vannet var rent og krystallklart.  Guttene badet masse, dykket etter skjell og de sparket fotball på stranden.  Det var stille og deilig i forhold til om sommeren, da det er masse folk på denne stranden.  
Mat må man ha og maten i Tyrkia er fantastisk, kjøpte oss lammekebab til lunsj, som vi spiste på stranden.  Gutten fløy også opp og ned fra stranden til strandpromenaden og kjøpte seg softis.
Vi ruslet også opp på Cafe Del Mar, en koselig restaurant langs strandpromenaden, med hyggelige folk og kjøpte oss fresh orange juice.
Tirsdag 12. november
 I dag hadde vi bestemt oss for å reise til Miletos, kun 10 min unna med bil.
Vi inviterte også med oss Thove, som  har egen leilighet i Didim og dro sammen med oss nedover. 
Vi tok med oss lunsjkurven og dro avsted, nydelig vær i dag også.  Når vi kom frem, satte vi oss på noen bord der og spiste lunsj, det er en helt spesiell atmosfære her og det er en vakker plass.
Vaktene der engasjerte seg og pratet med oss, de gjør alt for at du skal ha det bra.
Priene (et annet antik sted å se på) er heller ikke langt unna, kun 20 min med bil.
Etterpå gikk vi å kikket på det som er igjen av Miletos, det er mektig å se på.  Det er et teater som skal romme 25000 - 30000 tusen mennesker og fantastisk akustikk.  Gangene bak, er så høye og kraftige og nydelig utskjærte, at det er et mysterium hvordan de har greid å få dette til. 
Dette er også et sted som barna syns er gøy å se.
Etterpå ruslet vi langs bodene og små fortausrestauranter (hvis man kan kalle dem det), som er langs veien nedenfor Miletos.
Her fikk man kjøpt nydelig presset appelsinjuice og presset granatepler - herlig.  De servert også mat her, men vi hadde spist, tviler ikke på annet enn at maten der også var nydelig.
5 april - 21 april 1009
PÅSKEN 2009.     5 april til 21 april

Jeg og guttene kom hjem fra Tyrkia 21. april.  Vi bestemte oss for å dra til Tyrkia i påsken og bli en uke i tillegg, da noen kunder skulle ned i påsken og noen kunder kom uken etter påske.  Så da fikk vi vært der i mange dager.
De to første dagene var det regn, men så kom sommeren - heldigvis.  Vi hadde dager med 31 varmegrader, så guttene badet og koste seg i sjøen.
Vi tok buss til Izmir en dag og det var en kjempeopplevelse, bare det å kjøre buss er jo morsomt i Tyrkia.  Du får sett mye, sitter veldig behagelig, blir servert te/vann/brus og kake og ikke minst er det kjekke unge tyrkere i hvit skjorte og slips som serverer og passer på at du har det bra.
Guttene tok også tyrkisk bad, de hadde et stort ønske om det.

Det var 3 kunder som kjøpte  og alle kjøpte i Prime Blue - veldig koselige folk.11 juni - 9 juli 2009

SOMMERFERIE I 4 UKER

Den 11 juni dro min søster Synnøve og hennes 3 barn og jeg og mine 2 barn nedover til Didim.  Dette er tredje sommeren Synnøve og barna er med nedover, i fjor sommer kom minstemann til verden, så da ble det ikke noen tur på dem.
Vi hadde noen fantastiske dager - uker, selv om man har 4 uker går tiden så utrulig fort.  Jeg hadde også kunder på visningstur og det gikk veldig bra.

28 august - 1 september 2009

VISNINGSTUR

Flott tur med nydelig vær.
Kundene bestemte seg fort for hva de ville kjøpe og dermed fikk vi tid til å nyte et par dager på stranden.
Det var opp mot 42 varmegrader og vannet var utrulig deilig.

23. oktober - 30. oktober 2009
Visningstur

Vanligvis varer en visningstur en langweekend, denne gangen ble noen en uke.
Vi hadde en flott tur, med variert vær -alt fra sol til torden og lyn.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden