Familien Sletten

Vi spiste middag hos mor på påskeaften og da tok jeg dette koselige bildet.

I dag ordnet jeg siste påskefrokosten her hjemme på Vinstra sammen med guttene mine og Isabelle med kjæresten sin. Veldig koselig å pynte et koselig bord og sitte lenge å prate sammen og spise god mat.

Dessverre våknet vi opp til full vinter her på Vinstra, håper alt blir fort borte - orker ikke mere sne nå. 

Nå har guttene reist til Oslo, Ivar Andre skal bo sammen med Philip i leiligheten hans. Og så skal de gå over båten de har kjøpt sammen, som de skal ha på sjøen utenfor hytta vår. Gleder meg til månedene fremover nå, bare kose seg med de gode øyeblikkene man greier å skape.

Livet gir en harde slag, derfor gjelder det å ta vare på de gode stundene. 

I morgen skal vi flytte mor til skjerma avdeling på Sundheim Bo og treningssenter. Det er helt forferdelig å flytte mor fra hjemmet som hun elsker, men hun greier ikke lenger å bo alene. Hun er sprek, men dement og hun har bodd hjemme langt over overtid. 

Så i morgen har jeg bestemt at jeg skal ha en fantastisk dag med min mor. Jeg skal hente henne kl 10 og ta henne med ut. Vi skal kjøre oss en tur, spise god mat og hun skal til frisøren kl 14.

I mellomtiden skal mine 4 andre søsken flytte alle de møblene og sakene som hun skal ha med seg til skjerma avdeling. Mor vet ikke at hun skal dit, hun husker ikke det allikevel og det vil bare gjøre henne forvirret og lei seg. Jeg skal kjøre henne dit og så skal noen av søskena mine være der når vi kommer.

Jeg ber om at dette skal gå bra, at hun skal slå seg til ro der. Orker ikke å tenke på det egentlig, tar bare en dag om gangen. I morgen skal mor og jeg har en fin dag sammen, som vi har hatt så mange ganger før.

Vi tok noen bilder før det ble bra :). Dette er et av de rare bildene, men egentlig det meste naturlige bildet.

Påsken 2021

Jeg har vært en del på hytta, dro opp igjen på onsdag og hjem igjen i går (lørdag). 

Været har vært ganske bra, en del sol og mye vind. Hytta vår ligger slik til at det er ikke så mye vind der. Og vi har fått grillet og kost oss ute. 

Rundt hytta vår er det mange slektninger som også har hytter, og likeledes min barndomsvenninne. Så det er så koselig når man ser det lyser i hyttene rundt omkring. Det ble ikke mange treff i år pga koronarestriksjoner. Men vi var en del sammen med min barndomsvenninne og hennes familie. Vi gikk også fine turer, er så heldig at det blir kjørt opp flotte turløyper rett utenfor hytta vår.

Det er rart dette med vennskap, min venninne og jeg vokste opp i samme gaten og gikk sammen på skolen helt til vi gikk ut som blåruss. Selv etter det flyttet vi til Oslo og jobbet noen år på samme sted. Men så skiltes våre veier og vi hadde ikke så mye kontakt som tidligere. Vi var plutselig på forskjellig stadier i livet, hun fikk familie og barn, jeg tok utdannelse.

Men uansett når vi møttes så var det som at de årene var visket bort og kontakten var det. Det er viktig med barndomsvenninner, ingen vil noen gang kjenne deg på samme måte som en som kjente deg da du var barn/ungdom. Er utrulig takknemlig for dette vennskapet og nå er vi mye sammen.

"Vennskap er livets viktigste vaksine"

 

 

Dette er alltid samlingspunktet på hytta. Alltid koselig å samles rundt dette steinbordet som far har laget.

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:16

Kjempefine sider med god informasjon om alt. Du er dyktig.

...
29.01 | 01:13

Hei til dere som drømmer

Om egen selveier leilighet i vakre Didim området. Har selv kjøpt i nye Primeblue 4 og angrer ikke. Nærhet til fin strand m.m

...
14.07 | 14:15

Ja det er heis i Prime Blue 4 :)

...
13.07 | 01:13

Er det Heis i Primeblue 4 A block

...