Familien Sletten

Allerede torsdag, som uken flyr avgårde. Har alle det slikt?

 

I går var jeg på kino på Lillehammer og såg Mamma Mia, den må dere se hvis dere ikke allerede har sett den. Jeg både sang, lo og gråt, fikk egentlig lyst til å stå opp å danse. Man må like musikal og Abba, men gjør du det så er den helt fantastisk.

 

Vi var også ute å spiste på Egon, de har uteplass rett ved ei elv som fosser nedover - kjempekoselig å sitte der.

 

Har vært litt kulturell i det siste, var også på Høgfjellskonserten på Kvamsfjellet på søndag. Der vil jeg påstå at man har Norges vakreste kulisser, nemlig Rondane. Man ser rett inn i de mektige Rondane og når man da hører Per Gynt musikk og tekst, ja da blir det bra.

 

Håper dere har hatt en fin uke, nå fikk jeg sms om at Philip er på tur hjem fra Ålesund. Han har vært på jobb nå fordi han har jobbet seg inn en uke som han skal ta fri senere. Nå har han litt over en uke fri før han skal på jobb igjen. Han jobber normalt 2 uker på og 2 uker av.

 

Snart helg er det også - God helg Hjerte

Heisan Kul

 

Denne sommeren har vel vært tidenes sommer i Norge når det gjelder været. Tenk å våkne opp hver dag i hele sommer og vite at det er sol.

 

Nå kjenner man at sommeren er på hell, det er ikke lenger så varmt og det begynner å bli mørkt på kveldene. Men fortsatt er jo været fantastisk.

 

Syns jeg har fått mye ut av ferien min, gjort mye forskjellig.

Startet ferien min med 2 uker i Didim og det ble 2 fantastiske uker selv om jeg var litt skeptisk til å begynne med. Grunnen til det var jo at jeg skulle reise uten guttene for første gang.

Nå vet de som har lest bloggen min at Ivar Andre kom på overraskende besøk til mammaen sin og det var så morsomt og godt. Det var så koselig å ha han der noen dager.

 

Jeg har sagt til flere etter at jeg kom hjem og det høres kanskje rart ut, men jeg blir bare mere og mere glad i Didim for hver gang jeg er der. Skulle gjerne reist nedover nå og vært der i flere uker sammenhengende.

 

Det var veldig godt å vite at jeg hadde 2 uker igjen når jeg kom hjem til Norge. Da var det jo samme flotte været her.

 

Vi dro noen dager på fjellet jeg og guttene, det var veldig koselig. Da hadde vi skikkelig kvalitetstid sammen.

Vi gikk 2 fine turer i fjellet, Isabelle kom også oppover og var med på den ene turen. Ellers har vi hytte midt i et felt der det bare en familien til far som har hytter. Det er tanter og onkler, nå er det mine søskenbarn som har overtatt hyttene.

Det er veldig koselig å treffe slektninger som man ellers aldri ser.

 

Onkelen min som bor i Canada er hjemme hver sommer og han har også hytte her, så vi var en del sammen med han også. Han ligner far min på en prikk, det er nesten litt vemodig å se.

 

Jeg var også en tur i Halden på sommerstevne til Evangeliesenteret på Østerbo, der er jeg hvert år. Knallbra som vanlig.

Det som var litt spesielt i år var at jeg lå i bilen min. Philip (sønn) la ned setene og la inn madrass, dyne og pute og ordnet til kjempefint.

Men det var en litt spesiell tilværelse, litt gøy også. Jeg står jo alltid tidlig opp, det gjorde jeg her også. Syns det var greit å få krabbet ut av bilen før alle de med store campingvogner våknet. Heldigvis er det store, fine sanitæranlegg så det gikk greit å få dusjet og ordnet seg.

 

Enda var ikke ferien min over og jeg var nesten en hel uke på fjellet sammen med hundene mine. Lurte litt på hvordan jeg skulle få dagene til å gå i begynnelsen, mange år siden jeg har brukt fjellet.

 

Men det gikk veldig greit, dagen fløy avsted, jeg måtte bare bruke litt tid på å finne roen.

 

Nå er jeg i full jobb igjen og det er også veldig bra.

 

Håper dere har hatt en fin sommer Hjerte.

Jeg vet at det ikke er alle som har hatt en fin sommer pga sykdom og andre årsaker. De tenker jeg på Hjerte.

 

 

Tenk at nå er det allerede 1 august, tiden går fort når man har det bra.

Nå er jeg på hytta på Kvamsfjellet og her skal jeg være ut uka. Bare være her helt alene med hundene, tror det blir veldig bra. 

 

Sitter ute i skyggen, for varmt å sitte direkte i solen. Vi skal snart ut å gå en tur, tror det blir en tur på Hovdepiggen. Hva jeg ellers har gjort i ferien skal jeg skrive litt om senere, når jeg har PC.

 

Ønsker alle en fin dag ♥️

Når livet gir deg hundre grunner til å bryte sammen og gråte,

vis da livet at du har en million grunner til å smile og le.

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...