Familien Sletten

Didim - Mavisehir

Hei Hjerte

 

Det er alltid gøy når noen kjøper seg leilighet gjennom meg, kjenner at jeg blir glad på deres vegne.  Fordi jeg vet at de kommer til å trives noe utrulig godt i Didim-området!

 

Hvordan beskrive Didim? Det er en levende by både sommer og vinter - noe som er viktig når man kjøper seg leilighet i utlandet.  De fleste plasser er det fint om sommeren (noen steder for varmt for meg), men på vinteren kan det være helt dødt.  Tenk for en skuffelse å reise nedover på vinteren og oppdage at nesten alt er stengt.

 

I Didim er alt åpent hele året, nede i Altinkum der hovedstranden er - er det stengt en del restauranter og butikker i vinterhalvåret.  Men da er det bare sjarmerende å gå langs strandpromenade, stille og rolig, sette seg ned på en åpen restaurant og bare nyte freden og ikke minst en nydelig måltid.

 

Mavisehir er oasen 8 km utenfor Didim, kun 300 meter ned til stranden og det nydelige Egeerhavet.  Her er det en butikk som man får det man trenger mest, åpen hele året og en koselig restaurant som også er åpen hele året - hva mere trenger man? Nå har jeg hørt at restauranten på Prime Blue 3 også skal være åpen hele året, men det er jeg ikke helt sikker på.

 

Vil man rusle 1 km kommer man til bazarområdet, store deler av dette bazarområdet er stengt på vinteren.  Men frukt og grønt selges året rundt.  Her er også en stor busstasjon til hele Tyrkia - så her er det bare å velge og vrake i korte og lange utflukter.  Tenk så fint å reise på utflukter på vinteren.

 

Har man lyst på mere liv, kan man sette seg på en Dolmus (liten buss) og reise inn til Didim.  Der kan du velge deg forskjellige restauranter hver kveld hvis du vil, men du vil nok etterhvert finne deg dine favoritt-restauranter.

 

Ta kontakt hvis du har lyst på en tur nedover til Didim, jeg blir med å følger deg.  Da møtes vi på Gardemoen - klar for nye eventyr Kul.

 

 

Ha en fin kveld Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Mona | Svar 12.12.2014 11.35

Får ta turen til, Didim, en gang jeg også sikkert ;)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden