Familien Sletten

Good morning :)

Good morning everybody Hjerte

 

Nå er snart dette året 2014 over og et nytt et kommer Kul.

 

Hver uke får jeg tilsendt fra 123hjemmeside en oversikt over hvor mange som besøkende jeg har på min hjemmeside og jeg er veldig glad over at den er så godt besøkt. 

 

"I uken som gikk ble sidene og fotoalbumene vist totalt 4856 ganger.

Sidene og fotoalbumene er vist totalt 1074289 ganger siden du opprettet 123hjemmesiden".

 

Jeg har laget en hjemmeside som er enkel, ærlig og forhåpentligvis informativ.  Guttene mine har en stor plass her, ja det er fordi de er de viktigste i livet mitt og jeg kunne ikke brukt så mye tid på alt vedr Tyrkia, hvis ikke guttene også hadde vært involvert i det.

 

Heldigvis støtter de meg 100 % og vi bare storgleder oss alle 3 til sommerferien og den friheten vi føler når vi endelig kan sette oss på flyet og vite at vi har 4 hele uker foran oss i Didim.

 

Har noen lyst på en egen leilighet som de kan feriere i allerede i nyttårshelgen?  Ja er du rask til å svinge deg, så er det fullt mulig.

Et par som kjøpte gjennom meg nå reiser nedover mellom jul og nyttår for å møblere leilighetene sin og feire nyttårshelgen der.

 

Det som er godt med egen leilighet, med bare dine egne ting i - er at du kan reise nedover når du ønsker det.  De fleste av oss er jo bundet opp av jobb, skole, barn osv..  Men allikevel så gir det deg stor frihet å kunne ha noe å reise til og som alltid står klar å venter på deg.

 

Sitte å planlegge året fremover, se på flybilletter - kjøper man i litt god tid kan man finne billige billetter også i både vinter, påske og høstferien.  Tenk å ha det å glede seg til, det er også spennende julegaver.

 

 

Er man pensjonist eller på tur til å bli pensjonist, ja så er det jo helt perfekt.  Da har man plutselig frihet til å reise når man ønsker det. Det kan være lurt å investere i leilighet før man blir pensjonist, det er ikke alltid at man har muligheter til å kjøpe noe når man blir pensjonist.

Jeg håper jeg har en god helse den dagen jeg blir pensjonist og at jeg skal kunne ha mange gode dager i Didim da. 

 

 

Ok, opp og hopp - en ny dag venter oss Hjerte - ha en flott dag!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden