Familien Sletten

Spennende og ny utfordring!!

Nå er snart 1 dag jul over (nå er den 01:00 inn i 2 juledag) og det har vært en stille og rolig dag her hjemme, det er så koselig å bare fyre i ovnen og rusle hjemme i en julepyntet stue - med tente lys og røkelse.

 

Startet dagen med å bære inn ved, legge ut mat til fuglene og rådyrene.  Det er så mye dompapp her nå og det har vært som et vakkert julekort ute i dag.

 

Det var minus 20 i dag tidlig, nå er det over 20 kuldegrader. Det har vært gnistrende vær ute i hele dag, helt klart vær - rett og slett nydelig.

 

Har akkurat pratet med noen som reiser nedover til Didim nå og skal flytte inn i sin nye penthouse i PRESTIGE APARTMENT.

 

De var mine første kunder etter at Ramazan og Bekir skilte lag. De fleste har sikkert fått med seg det nå, det ligger ikke noen stor dramatikk bak bruddet mellom de to, men jeg måtte ta et valg om hvor jeg ville fortsette mitt samarbeid.

 

Jeg valgte å fortsette samarbeidet med Prestige Construction som Bekir eier.  Det er klart at det var spennende å begynne med helt ny samarbeidspartner, nemlig Ahmet - som er bror til Bekir.  Til vanlig var Ali og jeg alltid sammen når jeg hadde med meg kunder nedover, han jobber nå videre med Ramazan.

 

Men det har gått så bra, Ahmet var fin og ha med seg når jeg var på visningstur - kundene var veldig fornøyde.

Og han har vært hjelpsom og rask til å svare meg på mail og meldinger etter at jeg kom hjem.  Og nå har han hatt ansvaret for at alt er i orden i Penthousen til kundene kommer nedover.

 

Møblene er på plass og penthousen er vasket, i morgen skal Ahmet sette air cond over på vintervarme, slik at den da fungerer som en varmepumpe.  Det var 15 varmegrader der nå, så i solen er det godt og varmt.  Men det er godt med litt varme i leiligheten på vinteren.

 

Jeg har også brukt han i en annen sak, som han ryddet opp i - raskt og effektivt - det liker jeg og det likte kunden Kul.

 

Jeg skrev litt tidliger her at jeg hadde en spennende nyhet - jeg har noen bilder nå og skal snart legge det ut, men mangler prisliste og plantegninger.  Dette kan dere glede dere til!

 

 

Ha en fortsatt fin og koselig jul Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden