Familien Sletten

2015

Nesten litt rart å skrive 2015 - nå er vi 15 minutter inn i et nytt årHjerte.

 

Jeg har hatt en veldig koselig dag og kveld, stille og rolig.  Var med mor å handlet inn lutefisk på dagen.  Så dro jeg hjem og bare koste meg hjemme, tok årets siste bad i badekaret med tente lys og julemusikk.

 

Dro ned til mor og det å komme inn til mor i julen er å komme inn til noe varmt og godt, hele huset er julepyntet - rett og slett idyll.  Og hele mor stråler av godhet, jeg er heldig.

 

Hun hadde dekket kjempefint på kjøkkenbordet (der jeg liker meg best), broren min kom også innom å spiste middag der. Kvalitetstid med mor og min bror + at lutefisken smakte fortreffelig.  Se på bildet, mor kjenner etter om fisken er ferdig.

 

Jeg dro hjem til Mikke i god tid før midnatt, men du vet han har aldri vært redd for raketter.  Mikke og jeg sto i vinduet å så på alle rakettene og det smalt skikkelig i lang tid.  Jeg har hatt en papillion tidligere også og hun var heller ikke redd for fyrverkeri.

 

Er det vi mennesker som skaper en frykt i hundene eller er det bare tilfeldig at ingen av mine hunder har vært redd for fyrverkeri.

 

Uansett, jeg gikk å la meg før det tok slutt - det holder på ganske lenge og pga det var veldig overskyet her i kveld, ble det mest lyden man hørte.

 

Nå ønsker jeg alle en supergodnatt i et helt nytt år HjerteHjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden