Familien Sletten

Prime Blue områdene

Hei og god morgen Hjerte

 

Her på Vinstra er det litt kaldere i dag, nydelig og klart ute - rosa skjær på himmelen.

Bildet jeg har lagt ut her er fra i går, når solen tok seg en tur innom på eiendommen vår.  Solen er bare innom på deler av eiendommen akkurat nå, men snart kommer hun får fullt igjen.

 

Det er et dyreliv her på vinteren, med ekorn og masse fugler på dagtid.  Og når kvelden kommer får vi besøk av 3 rådyr, det syns jeg er ekstra artig - de er så vakre.

 

Har fått et par spm fra en vedr avstanden mellom Prime Blue 1 og PRIME BLUE 4  - dette blir for de som er kjent i Didim / Mavisehirområdet.

 

Det er nå bygget 3 Prime Blue kompleks og de holder nå på med PRIME BLUE 4, med beliggenhet i Mavisehir .

 

Når Prime Blue 1 ble bygd var det store åkrer / områder på alle sider og jeg husker noen gledet seg til det kom flere leilighetskompleks der, mens andre kunne nok tenkt seg at det har fortsatt som før.

Så kom 2èrn og så kom 3èrn og fortsatt var det god plass mellom kompleksene.  Så kom Prime Blue 4 imellom 1èrn og 2èrn, der alle hadde håpet at det skulle blitt et fint grøntområde.

 

Slik ble det ikke, stor etterspørsel etter leiligheter gjorde at tomten ble kjøpt og det ble startet å bygge Prime Blue 4 - som står ferdig nå i 2015.  Jeg har også blitt spurt om hvorfor ikke jeg informerte om dette når de kjøpte i Prime Blue 1 eller Prime Blue 2, den gangen tror jeg ikke engang utbyggerne Ramazan og Bekir hadde noen anelse om at de noen gang skulle bygge Prime Blue 4.  Ihvertfall visste ikke jeg noe om dette.

 

Tror det blir veldig godt når 4èrn er ferdig bygget, det har vært en del bygging for de første som kjøpte der nede. Heldigvis er det stille under byggeperiodene i sommersesongen, da er det ikke lov å utføre noe som bråker.

 

Men hele spm fra mange - spesielt fra Prime Blue 1 er avstanden mellom de og Prime Blue 4 (dette gjelder da ene siden av Prime Blue 4 bygget).  Dette gjelder selvfølgelig de fra 1èrn som har leilighetene sine mot 4èrn, hvor lang avstand er det og kan de bygge så nærme?

 

Alle byggene der nede må godkjennes akkurat som her i Norge, de er faktisk kanskje enda strengere enn her.  Blir noe gjort galt stenger de hele byggingen, til ting er fikset.  Så derfor kunne de ikke bygget slikt de gjør, hvis det var ulovlig.

 

 

Men jeg har stor forståelse for de som føler at de har mistet utsikten og den store tomta som lå der.  Andre som kommer nedover på visningsturer, reagerer ikke på dette - de fleste er vant til Alanya/ Antalya tilstander og syns det er utrulig fritt og godt nettopp i Mavisehir.

 

Fortsatt er det store friområdet rundt omkring Prime Blue kompleksene og det er uendelig med turområder rett utenfor døra. Men problemet er mellom de to kompleksene Prime Blue 1 og Prime Blue 4 og også at flere i Prime Blue 2 mistet sin utsikt.

 

For de som kjøper i Prime Blue 4 er det annerledes, for de kommer når alt er utbygd. Men for de som var av de første som kjøpte, så er det blitt en stor forandring.  Det som er viktig å tenke over er at slike områder får aldri ligge urørt til evig tid, så lenge det er så stor etterspørsel etter leiligheter nettopp i dette området.  De andre områdene (mot badeland) er foreløpig fredet pga det er jordbruksområder, la oss håpe at det fortsetter slikt i lang tid fremover.  

 

 

Etter at flere kjøpte der ute og etter at noen av dere startet opprydning på stranden rett nedenfor dere, er det blitt rene paradiset.

Nå har tyrkerne selv skjønt at det lønner seg å ha en "strøken" strand, så nå blir det ryddet der hver vår og gjennom hele sommeren, man får kjøpt seg drikke og mat, servert på stranden.  Man kan leie seg både senger, madrasser og parasoll, så strandområdet ble mye bedre når det kom flere folk ut til Mavisehir.

 

For meg er Mavisehir et av de vakreste områdene, det å bare kunne rusle ned på stranden om kvelden og se på den utrulig vakre solnedgangen.  Eller gå seg en tur bort til det store bazarområdet, kikke på alt de har der, handle masse frukt og grønnsaker.  Avslutte det hele med et nydelig måltid bak bazarområdet, der det virkelig er idyllisk med 4-5 restauranter som ligger på rekke og rad helt nede ved vannet. Der kan man også se på en solnedgang som tar pusten av en, ihvertfall jeg som elsker solnedganger.

 

Det er så utrulig mye å oppleve og se i Didim / Mavisehir / Altinkum / Yesilkent områdene og alt innen kort rekkevidde.  

 

 

Ønsker alle de som har kjøpt seg leilighet i Didim / Mavisehir og alle de som kommer til å kjøpe seg leilighet der nede - en kjempefin søndag Hjerte.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden