Familien Sletten

Litt av hvert :)

Hei.

 

Håper dere alle har hatt en flott uke, nå er det snart helg igjen, ja tiden går og vi henger med så godt vi kan.  Og vi vil så gjerne ha mest mulig ut av hver eneste dag - gjøre mest mulig ut av det ene livet vi har - fylle det med noe verdifullt.

 

Guttene og jeg har nå bestilt oss tur til Didim i påsken og vi storgleder oss allerede.  Nå kan man ikke gå å bare vente på å få reise nedover til Didim, men det er mye glede i å vente og  å drømme om reisen vår, planlegge og prate sammen om hva vi skal gjøre der nede.  

 

Det er så fint å reise sammen med guttene, vi storkoser oss sammen.  Jeg må jo si at mange av våre beste opplevelser sammen har vi fra Didim, det er noe av den nærheten vi opplever til hverandre der nede.  Da har vi god tid, man er vekk ifra alt stresset og alle de oppgavene vi har i Norge.

 

Selv om jeg jobber en del når jeg er på ferie, så er det bare gøy.

 

Har noen lyst til å komme nedover i påsken på visningstur - SÅ ER DERE VELDIG VELKOMNE Kul.  Da booker jeg dere inn i en leilighet, der dere bor gratis inntil en uke og så ordner jeg med transfer til og fra flyplassen.

 

Vi reiser rundt og blir kjent i Didim-området Kul. Du forteller hva du ønsker av type leilighet og hvilke forventninger du har til området du skal bo i.  Og så foreslår vi det området vi tror vil passe deg best og viser dere det vi har å tilby av leiligheter som oppfyller dine krav.

 

Påsken er en av de flotteste årstidene der nede, da er det grønt, frodig og det blomstrer over alt Hjerte-

 

Jeg skal også nedover på visniningstur, går alt som planlagt blir det torsdag 5 til mandag 9 februar.  Da går flyet 18:00, da er vi ikke fremme før på natta, men på den måten får vi en ekstra dag.  For til vanlig reiser jeg oftest på visningstur fra fredag til mandag.

 

Har du lyst til å bli med nedover med meg på visningstur, da kan du faktisk reise nedover igjen i påsken å bo i din egen leilighet - se PRESTIGE APARTMENT.  Her er alle leilighetene innflytningsklare.

 

NYTT! PRESTIGE BEACH er innflytningsklar 1 juli 2015.

PRIME BLUE 4 er innflytningsklar 1 juni 2015.

 

Så uansett hva du skulle velge, så kan du ha din egen leilighet til sommeren KulKul.

 

 

Ha en fin kveld Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden