Familien Sletten

Nye ting i Altinkum...

Hei og god morgenHjerte

 

Nå er det ikke lenge før jeg stikker til Didim, gleder meg som jeg alltid gjør.  Dette er bare en langhelg, men heldigvis går det fort til påsken.  Skal ta med noen småting nedover nå som vi skal ha til påsken, jeg liker godt å pynte litt ekstra til påsken.  Vi har feiret så mange påsker der nede nå at jeg har en egen skuffe der nede med bare påskepynt.  Første gangen vi var der nede i påsken, fikk guttene hvert sitt store påskeegg i glass og det har vært brukt hver påske siden.  Selv om de nå begynner å bli store, er det alltid stas å få et påskeegg fylt med mye rartKul.

 

Ser at det er spådd litt regn når vi skal nedover nå, litt mere en sist jeg sjekket yr.no.  Men solen titter også frem, så da er jeg optimistisk.  Samtidig så er det godt at det regner litt også, det trengs - det har vært noen skikkelig regndager der nede i januar, da det har regnet både på kryss og tvers.

 

Heldigvis er det ofte at det regner om natten og fint om dagen og når man skal nedover bare noen få dager, vil man helst ha fint vær.  Nå fremover er det en nydelig tid i Didim, vi har tidligere vært der i vinterferien uke 9 og hatt det fantasisk. Liker man å være der når alt er knallgrønt og masse blomster er det nå fremover det er fint å være der.  Derfor er påsken en perfekt tid å være der.

 

For et par år siden renoverte de hele strandpromenaden i Altinkum, dvs de brøt opp hele veien der nede, tok vekk palmene. Husker at jeg og guttene var på vinterferie der da og hele området såg helt forferdelig ut.  Til sommeren var det heldigvis kommet nye fliser og palmene kom på plass igjen og overlevde - se bildet - det ble veldig bra!

 

Men nå er det ny renovering på gang, nå er flere restauranter revet.  Det har nok vært bygget litt tilfeldig her og der, nå er det nye planer og alt skal bygges opp igjen, men da på en annen måte.  

 

Det blir nok veldig bra til slutt, bare litt vemodig å se så mye bli revet ned. Og jeg er jo slik at jeg liker at alt skal være som det har vært, men jeg må jo akseptere at Didim/Altinkum også ønsker å fornye seg.

 

 

Håper alle får en fin dag Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden