Familien Sletten

Vakre Didim

Hei og god morgen Hjerte

 

Nå er klokken 06:00 og jeg skal opp om en halv time.  I går måtte Philip og jeg en tur på sykehuset på en drop in time / røntgen - Philip hadde skadet hånden sin, men heldigvis var det ikke noe brudd - men uansett er det vondt.  

 

I morgen kveld reiser jeg til Didim, nå gleder jeg meg til å se igjen leiligheten min.  Til vanlig passer Alan - en pensjonert engelskmann på leiligheten min og betaler strømregningen, nå er han i England og har vært der siden før jul pga en hjerteoperasjon.  Dermed kunne det engelske ekteparet som har tilgang til Alan sine nøkler fortelle at jeg ikke har strøm.

 

Det man normalt gjør når det gjelder strømregninger er at man oppretter en konto i banken og har autotrekk, det hadde jeg tidligere.  Eller man har det nye systemet der man fyller opp strømmen som på et kreditkort og når det er tomt - fyller man det bare opp igjen.  Alle nye bygg har det, men jeg som har det gamle systemet må betale ekstra for å få det nye systemet, men jeg vurderer å installere dette hos meg i sommer.  Da kan man alltid sørge for at det er ekstra penger på kortet og man går aldri tom for strøm.

 

I dag skal Ahmet som jobber i Prestige gå innom der jeg bor å se om han finner stømregningen, den skal ligge nede ved sikringsskapet - betale den og vips så har jeg strøm igjen! Håper det ordner seg, syns det er veldig greit å ha strøm Kul.

 

Hørte i går at de nå er i full gang med bygging av nye restauranter nede på Altinkum, mange åpner igjen allerede i mars.  Så nå blir det spennende å se hvordan det er der.

 

 

Ha en fin dagHjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden