Familien Sletten

Didim - dag 3

Merhaba

 

I går var det sommer her, nydelig vær.  Var rundt å så på to kompleks – Prime Blue 4, Prestige Beach Residenze og Prestige Apartment.

 

NYTT! PRESTIGE BEACH har jeg forelsket meg litt ekstra i, kanskje fordi jeg liker godt å bo inne i Didim.  Dette er for de urbane, men allikevel så ligger det skjermet.  Det er små cafeer på alle kanter, en palme vaier i vinden – det er folk som prater og synger.  Kun noen minutter ned til stranden.  Alle leilighetene har romslige rom og store balkonger, akkurat slik som jeg liker det. 

 

PRIME BLUE 4 – (se bildet) er til stor glede for de som kjøper seg leilighet der – dette komplekset har store rom og store balkonger, alt er romslig i dette komplekset.  Og et stort basseng.  Men det  er også til ergelse for de som har leilighet i Prime Blue 1 som vender mot Prime Blue 4, tidligere var det et åpent område mellom Prime Blue 1 og Prime Blue 2 og nå er det kommet et nytt kompleks der. 

Det er fortsatt mye fri-arel rundt Prime Blue området, så folk kan gå turer og bare nyte det vakre området rundt omkring der.  Det er en fantastisk utsikt fra Penthousene i Prime Blue 4, enten man ser mot sjøen eller innover mot Didim, landsbyen.

 

PRESTIGE APARTMENT, det er et stilrent og nydelig kompleks med basseng.  Dette ligger også veldig sentralt, men samtidig skjermet fordi det ligger inn i en sidegate – kun få minutter ned til Altinkumstranden.

 

I morgen skal jeg ut å se på et helt nytt prosjekt som ligger ved Blue Marina kompleksene – det heter Prestige Life residenz og vil få en nydelig utsikt – 77 leiligheter og stort basseng.  Dette har ikke Prestige Construction startet opp enda, men jeg vil se beliggenheten.

 

Jeg skal også på noen besøk, bl.a. hos det engelske ekteparet som har passer på leiligheten min nå, når Alan min pensjonerte nabo er i England.  Disse 3 menneskene er helt fantastiske mot meg.

Så skal jeg innom de som har flyttet inn i Prestige Apartment.

 

Ellers spiste vi et nydelig måltid på Anadolu Sofrase, det er blitt mitt nye favorittsted – de har bare så god ekte tyrkisk mat der.  Det ligger rett overfor den største Migros butikken i Didim, langs Ataturk hovedgate.

 

Men nå sitter jeg å spiser frokost på Alo 24 med kunden som var med nedover, som skal skrive kontrakt på mandag.

 

 

Ønsker alle en fantastisk dag Hjerte

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden