Familien Sletten

Helg

Nå er det helg, deilig å bare ligge å nyte morgenen.  Skal snart opp å ordne en god frokost til guttene og meg - det er noe av det beste med hele helgen.

 

I dag skal Ivar Andre spille sin første kamp på flere år, han har startet opp igjen med fotball. Har tatt en pause fra svømmingen. Han har siden ifjor vært bitt av treningsbasillen og lever veldig sunt. Begynte å trene på helsestudio hver dag i Didim i fjor sommer og har fortsatt hjemme siden. Så det er det han gleder seg mest til i påsken, det er å komme ned dit igjen for å trene og treffe de som jobbet der.

 

I påsken skal også Philip være med å trene.  Han er født sent på året og må vente til i høst før han får begynne på noe treningssenter på Vinstra ettersom det er 15 års grense.   Philip syns generelt det er en dårlig planlegging å få barn på høsten - pga når han skal begynne å øvelseskjøre og ta førerkort. Han er over gjennomsnittet intr i å få begynne å kjøre et eller annet fortest mulig.  Han har kjørt mange km på gårdsplassen tilsammen og er god til å kjøre.

 

Det som er det store temaet hjemme hos oss for tiden er - valp.  Om 2 uker får vi en liten søt valp, men vi får ikke bestemt oss for hvem vi skal velge.  Ettersom vår Mikke er pappa har vi førstevalget og det er 4 valper å velge mellom og alle er like søte. Se på bildet Hjerte.

 

Uansett hva vi velger så storgleder vi oss, da blir det 2 hunder i huset - tror de får mye selskap av hverandre.  Synd det ikke er barselpermisjon når man får valp Kul.

 

Har ei venninne som er "medeier" i hundene, så når vi er i Tyrkia skal de være hos henne.

 

I dag får vi besøk av en kamerat av Ivar Andre, han kommer oppover fra Oslo og skal være hos oss i vinterferien sin. Dessverre har ikke Oslo og Vinstra vinterferie samme uken.

 

 

Ha en fin dag  Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden