Familien Sletten

Bare få dager igjen...

Hei Hjerte

 

Nå er det ikke mange dagene igjen før vi reiser til Didim, kun 5 dager.  Så nå er det skikkelig nedtelling, vi gleder oss like mye alle 3, både jeg og mine 2 gutter.

 

Vi har bestilt vask av leiligheten og det er skikkelig luksus å komme ned til en skinnende ren leilighet.  Da er alt rengjort både inne og ute på balkongen, de setter ut alle utemøblene og klargjør balkongen.  Jeg har aldri hatt så fin og ren leilighet som etter at hun som nå vasker der startet å ha ansvar for leiligheten.

 

Som alle vet har det vært ekstrem regn i Didim i vinter og jeg har som en del andre fått vannskade i leigheten.  Hos meg har det kommet inn vann gjennom taket et sted.  Ektemannen til hun som vasker hos oss, skal sjekke om dette.

 

Nå har han kun pusset vekk alt som har flasset av i taket og på noen vegger og så skal det stå å tørke til over sommeren, så det blir ikke malt før til høsten.

 

Et supergodt råd er å gå over alle vinduer, balkongdører hvert eneste år og se hvordan det er med silikon der.  Denne slites av sol, vind og regn og da er det viktig å skrape vekk den som er der (hvis den beg å bli dårlig) og ha på ny.

 

Som vanlig har vi masse planer eller jeg har masse planer for hva vi skal gjøre - guttene er mest opptatt av å ha fri og bare kose seg.  De skal leie seg eletrisk scooter og liker den friheten det gir dem.

 

Uansett skal vi kose oss masseHjerte.  Vi kommer ned på natten, så da er det bare å hoppe i senga når vi kommer frem.

 

Etter noen timer med søvn skal jeg pynte til påske, som jeg har skrevet tidligere har jeg liggende påskepynt i leiligheten som da skal frem.  Og så skal jeg ut å plukke inn blomster, da blir det så koselig i leiligheten så.

 

Jeg blir overrasket hvis frokosten ikke blir på Alo 24 - se også Restaurant tips!

 

 

Ha en fin lørdag alle sammen, her skinner solen og det ser ut til å bli en knallfin dag!!

 

 

klemHjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden