Familien Sletten

Dag 1 - Didim

Merhaba

 

Vår første dag i Didim og som alltid er det fantastisk å komme hit, føler at man kommer hjem.  Hele turen fra Vinstra og til leiligheten vår her i Didim gikk knirkefritt.

 

God sjåfør fra Vinstra (meg selv), parkerte på Gardermoen, kjørte med mitt favorittflyselskap Turkish Airlines og i Izmir sto de fra Uionia og hentet oss – presise som alltid – kjørte oss trygt og godt til Ege apt. der vi bor.  Såg ikke på klokken, men tror den var rundt 5:00.  Da kom vi til nyvasket leilighet, det var skiftet på senga og varmepumpene sto på på begge soverommene – så da var det bare å hoppe rett til sengs.

 

Vi hadde avtale om å møte Marianne og de på Alo 24 for frokost / lunsj kl 13:00, der spiste vi alle et godt måltid.  Etterpå ruslet vi nedover til utleie av scootere, guttene skal leie seg eletriske scootere – de får dem i morgen kl 12.

 

Gikk videre nedover til Altinkum strandpromenade, det blåste friskt der, men var godt og varmt.  Gleder meg til å se det ferdige resultatet der nede, når all oppussing, oppbygging er ferdig – regner med at det meste er ferdig til sommeren.

 

Vi brukte lang tid på hjemveien, man kan gå den på 15 min – vi brukte mange timer.  Var innom Saray og spiste litt suppe og pide, kikket i noen butikker og til slutt kakao og kaffe på Sedef.

 

En god og deilig dag, nå sitter jeg på kjøkkenet og skriver dette.  Her durer varmepumpene, så det er altfor varmt – men de som kjenner meg vet at jeg liker å ha det godt og varmt.

 

Har pyntet litt til påske, skiftet batteri i alle de eletriske kubbelysene som jeg har.  Kommer til å legge meg tidlig i kveld og ligge å lese, gutten har besøk og er på rommet sitt å ser på film.

 

Gleder meg til en ny dag i morgen.

 

 

klem

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden