Familien Sletten

Siste hele dagen i Didim

Merhaba

 

Nå sitter jeg på balkongen og nyter siste hele dagen i Didim – klokken er 11:00 og det er godt og varmt ute.  Det er godt å sitte i en sommerkjole og kjenne solen varme.  Det er alltid litt vemodig å reise fra her, nå reiser vi heldigvis ikke fra her før kl 12:00 i morgen – så vi har god tid til å pakke i morgen.

 

I går ettermiddag/kveld var vi hos en engelsk familie å spiste nydelig mat, masse forskjellig hjemmelagede retter – både tyrkisk, kinesisk og japansk mat.  Guttene bare elsker maten hennes, skulle ønske jeg kunne laget noe tilsvarende.

På kvelden var vi sammen med en norsk familie som bodde i blokka vår tidligere, men som nå har kjøpt seg villa.  De skulle spise på Mekan og ringte tidligere på dagen og spurte om vi ville være med, så vi stakk innom senere på kvelden og tok en dessert sammen med dem.  Det var veldig koselig, vi har stort sett bare sett hverandre her nede, men har hatt mange fine somre sammen.  Det var mye liv i leilighetskomplekset  når barna våre var mindre, det var bading i bassenget både dag , kveld og natt.  De var med nedover for 12 år siden og kjøpte leilighet samtidig som oss, derfor har vi mange gode minner sammen.  Nå er barna helt plutselig blitt store, men fortsatt er guttene og den ene gutten deres mye sammen når vi er her samtidig på ferie.   Alle er blitt veldig knyttet til dette stedet, de har tilbrakt mange mnd av livet sitt her fra de var små.

 

I dag får vi garantert en fin dag, nå skal vi ut å spise lunsj (frokost) snart og bare nyte dagen – håper dere også får en fin dag.

 

 

klem

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden