Familien Sletten

Dag 2 i Didim

Merahaba Hjerte

 

Dette er vår andre dag i Didim, klokken er 8:00 – utrulig godt å være her, nå skal vi nyte livet i Tyrkia i litt over 3 uker.  Vi kom hit natt til i går, leide bil fra Izmir flyplass.  Første gangen jeg har leid bil fra flyplassen,  pleier alltid å leie her i Didim.  Men det gikk kjempegreit og jeg kommer til å gjøre det flere ganger.  Ivar Andre reiser hjem en uke før meg og Philip pga han skal en uke på fotballcup i Sverige.  Da skal vi kjøre han til flyplassen. 

 

I går startet vi med frokost på Alo 24, som alltid – det er blitt en tradisjon og det er liksom vår restaurant.  Guttene er godt kjent der og det er dit de går for å være på nett, hvis de ikke går på internettcafeen.

 

Etterpå klipte guttene seg der de alltid klipper seg, de er utrulig imponert over hvor dyktige og nøyaktig de klipper.  Der er vi blitt godt kjent etter å ha brukt samme frisør/barberer siden guttene var små.  Selv var jeg så trøtt, så jeg fikk legge meg ned på en sofa i salongen,  jeg fikk pledd over meg og etter hvert la de også noe hvitt og tynt over hodet og skuldrene mine  – så jeg var totalt tildekket for å si det sliktKul. Jeg kan sover nårsomhelst og hvorsomhelst uten problemer, 10 min og jeg er som et nytt menneske (her sov jeg nok litt lenger).

 

Ivar Andre dro på trening, han er blitt godt kjent på et treningssenter i Didim – der startet han første gang i fjor sommer.  Etterpå fortsatte han hjemme på Vinstra og jeg tror har han trent på Frisk i Fron nesten hver eneste dag siden. 

Philip ville prøve å farge håret sitt, så vi dro til en annen frisørsalong der de også farger hår og der tilbrakte vi resten av dagen.  Alle som har brukt frisører i Tyrkia vet at da må man ha god tid, så det var godt jeg hadde sovet litt på forhånd.  Philip var mildt sagt litt utålmodig, men han fikk ny farge på håret og var veldig fornøyd da vi gikkKul.

 

Ivar Andre hadde også etter hvert kommet til salongen og vi traff andre norske utenfor der, et utrulig koselig ektepar som kjøpte leilighet gjennom meg for mange år siden og som jeg ikke hadde sett på lenge.  Og en ganske ny kunde som kjøpte i fjor høst, vi dro opp til India Gate og spiste nydelig indisk mat.  Det er utrulig deilig å kunne sitte ute i en tynn sommerkjole på kvelden å spise, når jeg vet hvor kaldt det har vært på Vinstra og det tikker samtidig inn en melding om at ei venninne fyrer i ovnen.

 

I dag ligger en ny ubrukt dag foran oss, vi skal kjøre til “frokoststedet” vårt som ligger rett utenfor Akkøy å spise frokost.

Min søster og familie har kjøpt seg leilighet her nå og de kommer snart, våre naboer fra Vinstra som var på sin iflg dem “ beste ferie” i fjor sommer kommer snart og skal leie leiligheten til en venninne av meg.  Likeledes kommer Marianne og familien snart og da blir det mange ungdommer rundt oss, det er kjempekoselig.

 

Jeg skal kjøpe blomster til balkongen i dag, her får man masse uteplanter for nesten ingenting.  Var også innom IKEA i Norge og kjøpte noen lamper som går på solcelle, som jeg skal henge opp på balkongen, får se om det virker. 

 

Nå skal jeg stå opp – ønsker alle en fantastisk dag.

 

 

klem

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden