Familien Sletten

8 dag i Didim

MerhabaHjerte

 

Skulle egentlig legge ut et innlegg hver dag slik jeg pleier når jeg er her i Didim, men denne gangen har jeg hatt litt problemer med å koble opp pcèn min mot internettet på Alo 24.  Nå derimot har jeg fått montert internett i leiligheten, jeg har vært litt "motstander" av det.  Fordi det har på en måte har vært deilig å være uten internett i leiligheten, men nå er det trådløst over hele leiligheten - og veldig bra signaler.

 

Det var en ny metode iflg det firmaet som gjorde det, jeg betalte 350 lire (engangssum) - deretter 30 lire pr mnd når jeg er her.  Når jeg er i Norge betaler jeg ingenting, må bare opp på kontoret og betale 30 lire neste gang jeg kommer og da åpner de internettet med en gang.  Syns det var veldig bra!

 

Man må bo i Didim for å få dette systemet, det er ikke utbygd i Akbuk eller Mavisehir enda, men det kommer.

 

I går hadde vi en fantastisk flott båttur med Paradise, vi bruker kun den båten -der trives vi best.  Nydelig vær, vind i håret, krystallklart vann, bading, grillmat ombord og med familien min rundt meg - kan det bli bedre.  Veldig koselig at min søster har kjøpt seg leilighet her også, så nå er det vi to med våre barn som storkoser oss.  Min svoger har ferie litt senere, derfor er ikke han med nedover.  Men ettersom min søster er lærer har jo hun laaang ferie.

 

Vi har gjort forskjellige ting denne uken, vi har kost oss ved bassenget.  Vært ute med Miletos, jeg blir like fasinert hver gang jeg er der.  Hvordan greide de å bygge noe slikt for så mange år siden?  Det er vakkert rundt der, fuglene kvitret - olianderene blomster, drikke nypresset appelsinjuice.  Bare ta seg tid til å se seg rundt, suge inn alle inntrykkene, høre på all den fuglekvitringen.  Vært ute å spist masse god mat.

 

I går kveld var vi ute å spiste med en familie som både jeg og guttene setter stor pris på å blitt kjent med. De kjøpte leilighet gjennom meg for flere år siden.  Våre naboer fra Vinstra kom også i går kveld og var med ut å spiste.

 

Så nå ligger en ny og ubrukt dag foran oss, jeg skal snart ordne frokost på balkongen, men først skal jeg stikke bort til den lille butikken rett ved oss å kjøpe ferskt brød.

 

 

Ha en fin dag alle sammen HjerteHjerte

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden