Familien Sletten

11 og 12 dag i Didim

Merhaba

 

Sitter på balkongen og nyter at morgenen våkner til liv, kan det bli bedreKul.

 

I dag er det søndag og vi har hatt to innholdsrike dager, så i dag skal vi bare være rolige her i leiligheten og bassenget.

 

For 2 dager siden dro vi til Bafa Lake som er et av mine favorittsteder, reise opp i fjellene der - alt er så annerledes.

Koselige restauranter med nydelig utsikt over Bafa Lake som er et naturreservat.

 

Vi dro med båt ut til den "hvite stranden", der var vi hele dagen helt alene, ble hentet på kvelden.  Hadde med oss brød, ost, tomater, agurker, vannmelon og masse vann (og litt potetgull).

 

Noen av oss lekte fjellklatrere, det er høye fjell der og deler av antikke festninger som ruver på toppene.  Det så veldig enkelt ut, men det var litt verre å komme til topps enn det så ut til.

 

Dessverre hadde jeg ikke med meg kamera på "fjellklatringen", det var så pen utsikt fra toppen av fjellet og se ned på den hvite stranden - nesten litt unaturlig vakkert.

 

I går kjørte vi gjennom Akkøy til en liten restaurant og spiste bondefrokost - det er jo en opplevelse i seg selv.  Satt lenge der og bare koste oss, jeg og Synnøve (the sisters) og ungene våre Hjerte

 

Etterpå kjørte vi tilbake til Akkøy og kjørte mot Miletos og indre veien til Søke.  Mye fin natur å se på ved å kjøre den indre veien, istedenfor motorveien.  Vi skulle bare en liten tur innom shoppingsenteret, men tiden flyr fort og vips så var det kvelden.

 

Innen vi hadde spist sen middag her i Didim når vi kom tilbake, var vi ikke tilbake i leiligheten før kl var 00:00.  Og slik går nå dagene Kul.

 

 

Ønsker alle en god dag HjerteHjerte

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden