Familien Sletten

12, 13, 14 dagen i Didim

Merhaba Kul

 

I dag reiser Ivar Andre hjem en uke før meg og Philip, han skal delta på fotbalcup (Gothia) i Sverige.  Da har jeg og Philip igjen en uke, det blir litt rart uten Ivar Andre Forvirret.

 

Siden sist jeg skrev har vi vært på badeland - Aqua Park i Mavisehir, veldig fint der - masse å gjøre både for barna, ungdommene og vi voksne.  Det var ikke så mye folk der, så det var lite med kø - tror ungdommene satte stor pris på det.

 

Vi har også hatt vårt tradisjonelle grillparty i blokka vår, det er utrulig koselig.  Da kommer de fleste med egne bord og stoler og alle er ansvarlig for sin egen mat.  Før dette grillpartyet hadde jeg og Synnøve gått bananas på villneset utenfor trappa vår og ryddet opp i det.  Det har vokst litt vilt siste årene og mye var dødt, så nå har vi kuttet ned nesten alt og så starter vi litt på "fresh".  Helt enkelt var det ikke uten nesten noe hageutstyr, men Alan vår engel (engelsk pensjonist) fra naboblokka kom å hjalp oss.

 

Men det ble veldig fint til slutt, så vi var veldig stolte av arbeidet vårt Kul.

 

I går fikk vi gjort enda mere arbeid ute her, det er montert opp lamper rundt hele komplekset som aldri har fungert ordentlig. Nå tok vi ned alt dette og så får vi heller montere opp nytt etterhvert, her fikk vi god hjelp av en tyrker som akkurat har kjøpt seg leilighet her.

 

Vi er kun 11 leiligheter i denne blokka og styrer litt på egenhånd alle sammen, men stort sett går det bra Kul.  

 

Og ingen av oss kunne tenkt oss å bo noe annet sted, elsker leiligheten vår og ikke minst beliggenheten.

 

Ikke noe så godt som å våkne tidlig og bare rusle ut på balkongen og se Didim våkne til liv Kul.

 

I går ønsket Ivar Andre å spise den gode frokosten på den lille cafeen etter Akkøy, ekte hjemmelaget bondefrokost.  Der kjøpte jeg også jordbær og lagde litt jordbærsyltetøy når vi kom hjem, det ble kjempegodt.

 

Ivar Andre trener hver dag han har mulighet til her nede og nå har han fått med seg en hel gjeng - så det kunne han ikke gå glipp av i går selv om gårsdagen var siste feriedagen hans her i Didim.

 

På kvelden ønsket han å spise på en nydelig restaurant i Altinkum, der var vi sammen med Marianne og familien.  Vi spiste oss overmette alle sammen, men godt var det.  Det er koselig å sitte å se utover Egeerhavet, sandstranden og strandpromenaden, spise god mat og kose seg med gode venner.

 

Nå skal jeg stå opp hvert øyeblikk, klokken er snart 8:00 og Ivar Andre reiser fra her til flyplassen ca kl 12:00.  Før det er det masse vi skal gjøre, vi skal ut å spise frokost og vi skal pakke kofferten hans (det gjør han selv).

 

Han skal også innom noen å si hadet Kul.

 

 

Så opp og hopp og sprett - ønsker alle en flott dag Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden