Familien Sletten

Vinstra

Hei Hjerte

 

Tanker i natten Kul.  Nå er jeg hjemme på Vinstra igjen og i dag har jeg gjort absolutt ikke noenting, det eneste jeg har gjort er å pakke ut av kofferten.

 

Philip er hos pappaen sin og Ivar Andre hos en kamerat i Oslo, så jeg og hundene er alene.  Det er rart å ikke ha noen av guttene her, bare meg selv å tenke på utenom hundene Mia og Mikke.

 

Heldigvis kom solen tittende frem i dag, så jeg satt lenge ute. I går var det faktisk fint vær her, så da var det enda koseligere å sitte ute.

 

Det er hundrevis av prestkrager og andre markblomster på tomten vår i år, tror aldri jeg har sett så mye noen gang.  Så jeg har plukket buketter som står både inne og ute, til og med på badet.  Ikke noe så vakkert som bukett av markblomster.

 

Nå er det jobb igjen på mandag og ferien er over, det er litt leit å tenke på.  Hadde noen stått med en billett og fridager til Tyrkia hadde jeg med glede reist igjen Kul.  

 

Vi har det veldig fint i Didim, det er vårt paradisHjerte.  Det var veldig koselig at min søster kjøpte seg leilighet i samme leilighetskompleks som oss, skulle hun kjøpe seg leilighet så måtte det bli i det komplekset ellers hadde hun aldri kjøpt.

 

Ønsker alle en god natt, nå ligger Mia ved fotenden av sengen og Mikke ligger i stuen i buret sitt.  Så da tror jeg alle har det bra Hjerte - i morgen er det en ny dag Hjerte.

 

 

klem Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden