Familien Sletten

Helg

Hei Hjerte

 

Tenk at det ble sol på en lørdag og man har fri til å kunne være ute, utrulig deilig.

 

Har ikke vært så mye fint vær her denne uken akkurat, det er noe med at når det er sommer har man forventning om sol og kunne gå ute i tynne sommerkjoler.

 

Så nå skal jeg nyte denne dagen Kul, har plukket nye markblomstbuketter - vi har kjempemye av det på tomta vår. Hundene løper rundt omkring og koser seg også i dette været.

 

Savner også Didim masse, det er noe med Didim som gjør at jeg er blitt så utrulig glad i det stedet.  Nå trives jeg i Didim enten det er sol eller regn, mye regn er det ikke - det er vel ca 30 regndager i året.  Men det er noe med vinteren der nede som er deilig, da er det mere stille - spesielt nede ved strandpromenaden i Altinkum.  I Didim der jeg bor er alt åpent som vanlig hele året og det er det som er så bra, jeg liker at tyrkerne lever og bor der selv om ikke vi turistene er der.

 

Nå kan man bli forvirret over Didim og Altinkum - er det to helt forskjellige steder? I dag er det vel egentlig ingen som helt sikkert vet hvor grensen mellom Didim og Altinkum går, noen sier at det er ca der jeg bor. Altså ved Alo 24 og Carrefour for de som er kjente.

 

I Altinkum ligger hovedstranden, så jeg tenker alltid at Altinkum er en del av Didim for det er ingen grenser mellom de to stedene.  Altinkum er veldig populært på sommeren, på kveldene er det masse folk og liv der.  Fra meg er det ca 10 min å gå ned til strandpromenaden i Altinkum.

 

Det er mere stille der jeg bor selv om jeg bor midt i byen, det er noen få minutter å gå til hovedgaten der det kryr av restauranter og butikker.

 

Nå som min søster også har kjøpt seg leilighet der, prater vi enda mere om Tyrkia enn tidligere også.  Det er utrulig koselig at hun og familien har kjøpt seg leilighet i samme bygg som meg.

 

Bildet er fra vår tradisjonelle grillkveld i blokka Kul.

 

 

Ønsker alle en fin dag Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden