Familien Sletten

Visningstur september 2015

Hei Kul

 

Hvem har lyst til å bli med på visningstur til Didim som ligger på den vakre Vestkysten av Tyrkia ???

Didim ligger langs Egeerhavet  og er omringet av vakre strend på alle kanter.  Her vandrer du i antikkens verden, samtidig som du har den moderne og vakre strandpromenaden - det er kontrastens land.  

 

Den ene kvelden kan du sitte på en liten tyrkisk restaurant og spise sammen med kun tyrkere, neste dag kan du gå på en internasjonal topp moderne restaurant der det kun går turister.

 

Prisene? Veldig gode, det er billig for oss nordmenn å leve i Didim og akkurat nå er kursen ekstra lav for oss.

 

Prisene på leilighet? Veldig gode - her kan du få en leilighet fra 350 000 norske kroner og penthouse med 3 soverom, store solterasser til 700 000 norske kroner.  Så leiligheter og penthouse fra kr 350 000 kroner.

 

Det er også en penthouse i Prime Blue 2  PENTHOUSE for kun 670 000 norske kroner.  Dette er er varp - her er absolutt alt inkl , hele leiligheten er ferdig møblert med alt du trenger. Den har aldri vært brukt, denne familien har en penthouse til i Prime Blue og har bestemte seg for å selge denne.  Alt av betaling, kontraktskriving vil foregå i Norge. Ta kontakt hvis du er intressert.

 

Jeg gleder meg utrulig til å reise nedover nå, jeg blir en uke. Hvis du vil kan du ta direkte fly sammen med meg nedover på torsdagkveld 10 september og hjem igjen neste torsdag. Eller du kan være bare noen dager, ta kontakt så finner vi ut av det Kul.  Prisen er kr 2400,- for en flybillett, leilighet og transfer er gratis.

 

I blokken der jeg selv bor er det kun 11 leiligheter, der skal det også selges en leilighet med 3 soverom.  Denne er på bakkeplan og prisen er litt uavklart, men jeg tror den blir på ca 300 000 norske kroner.  Her får du din egen hage, med alt fra sitrontre til andre spennende planter.  Hun som eide den er dessverre død, hun elsket å være i denne leiligheten og ordne i hagen.

 

 

Nå blir det litt nedtelling, følger med på facebook og ser de som er der nede nå og storkoser seg.

 

klem HjerteHjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden