Familien Sletten

Nesten en helt vanlig lørdag :)

Nå er det snart jul Hjerte.

 

I dag er det lørdag og det er spådd kaldt på Vinstra fremover - opp mot 15 kuldegrader og da vil jeg ha alt ferdig til jul ute. Har hengt opp 2 fuglenek, men har liggende 2 til som jeg skal henge opp i dag. Ikke det at fuglene spiser av det, de spiser bare solsikkefrø. Men det er dekorativt og etterhvert så legger jeg de oppi skogen og da spiser rådyrene det.

 

 

Stabburet med fuglenekene som er kommet opp.

 

Nå i helgen er jeg alene, guttene er hos pappaen sin i Sverige og jeg tror nesten det er første helgen at Ivar Andre er med dit i år. Så nå nyter jeg litt å være alene, skal prøve å gjøre bare det jeg har lyst til :).

Jeg har jo jentene våre, Mia og Maia - de leker utrulig fint sammen heldigvis. Og slik vi bor til er det lettvint, tomten vår er på 8 mål så det er stor tomleplass for dem. Vi har gjerdet inn ca et halvt mål for dem der de kan springe som de vil rundt huset. Men helst vil de løpe oppi skogen, så vi åpner gjerdet deres slik at de kan løpe der også. Til våren skal vi gjerde inn et mye større område som skal inkludere en del av skogen. 

 

 

Her er Mia og Maja, det er nesten umulig å ta et bilde der de står rolig begge to.

 

Mens jeg har skrevet på bloggen har jeg pratet med mor, så nå skal jeg og hun reise en tur til Otta som ligger 3 mil nord for Vinstra. Bare kose oss, kikke litt i butikker og spise litt god mat.

 

 

Ønsker alle en fin lørdag Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden