Familien Sletten

Nest siste dagen....

I kveld har vi vært ute å spist på Milano, sammen med Isabelle (min niese) og min mor. Det var kjempekoselig, siste kvelden til Isabelle før hun reiser tilbake til Oslo i morgen og feirer nyttår der.

 

I går kveld var jeg og feiret Enor (min svoger) sin 50 års dag, det var også veldig koselig. Det ble pratet en del om Tyrkia rundt bordet, for Synnøve og Enor kjøpte seg også leilighet i Didim i sommer. De kjøpte leiligheten under oss, den har Synnøve hatt lyst på i flere år, så når den kom for salg så ble det kjøp. Det er kjempekoselig for oss at de har kjøpt og i sommer blir det mange norske familier i blokka vår. Blokka vår har bare 11 leiligheter, så det er en koselig kompleks med ypperlig beliggenhet. 4 av de norske familiene som har leilighet der kommer til å være der noenlunde samtidig + at en annen norsk familie skal leie seg en leilighet der. Det er også en norsk familie til som har leilighet i nærheten som også blir der og mange av disse familiene har nå ungdommer som koser seg stort sammen.

 

Alle gleder seg til sommeren, nå er det en stund til, men allikevl er det gøy å ha noe å planlegge å se fremover mot Kul.

 

Det er en ledig penthouse i blokka PENTHOUSE  (trykk på den linken så kan du se hvordan den ser ut). Jeg begriper ikke at ikke den blir solgt, her får man mye for pengene og her er det også muligheter for å prute. Alt er inkl, fra møbler til aircond, så det er bare å flytte rett inn. Jeg håper at en koselig norsk familie skal kjøpe den, vi har det veldig fint i denne blokka Kul.

 

Dette er nestsiste dagen i året 2015, rart å tenke på at vi snart går inn i et nytt år. Mye har skjedd dette året i verden og mye er forandret for alltid, tenker da spesielt på Syria - et land er omtrent tømt for folk.

 

Men det er viktig at vi fortsetter å reise, enten det er til Tyrkia, Hellas eller hvor som helst, for vi støtter ikke landene om vi slutter å reise dit. Og det verste for terroristene er at vi fortsetter å leve våre liv, den største seieren for dem er hvis vi begynner å vise redsel overfor deres handlinger.

 

HjerteHjerteHjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden