Familien Sletten

Hva er verdifullt?

Hva er det mest verdifulle du har her på jorden? For meg er det familien min, jeg kan ikke forestille meg en verden uten barna mine, søsken, tanteunger og ikke minst min mor. Jeg vet også at jeg er veldig heldig og priviligert som har familie, alle er ikke så heldige.

 

På lørdagskvelden var vi alle 5 søskena med familie og mor samlet hjemme hos min bror Runar og hans familie på pizza, det var kjempekoselig. Nå er det ikke slik at vi er så veldig mye sammen, for hverdagen har ofte mere enn nok med seg selv. Men vi vet at vi har hverandre, du er aldri alene i verden.

 

Ensomheten er dessverre blitt vår største folkesykdom i Norge og det er trist. Det høres lettvint å gjøre noe med det, men dessverre viser det seg å være en stor oppgave å gjøre noe med. Ikke rart at utlendinger som kommer til Norge syns det er rart at her sitter alle hver for seg i store hus og leiligheter, istedenfor å være sammen. Men det er slik vi er vant til å leve våre liv og det fungerer hvis man har et nettverk av venner og familie, utfordringen er der hvis du ikke har venner og familie og spesielt når du blir eldre. Og er det en ting som er helt sikkert er det at vi blir alle eldre, derfor er det viktig hvordan vi lever våre liv som ungdom og voksne. Ta godt vare på de relasjoner du har, ikke noe er mere verdifullt og styrkende enn gode vennskap gjennom år. 

 

På lørdagskvelden foreslo min søster at vi skulle ta bilde av alle tanteungene for nå var alle samlet, vi fikk tatt flere fine bilder. Så foreslo hun at kanskje vi skulle ta med oss søskena også og mor på et bilde og så gjorde vi det. Nå etterpå er jeg veldig glad for at vi gjorde det, artig å ha et slikt bilde der vi er samlet hele gjengen sammen med mor.

 

Flaks at vi fikk til et bilde der alle ser noenlunde normale ut, ellers har vi flere bilder der noen blunker, noen "glemmer" totalt å smile, noen gjør en grimase osv.

Rart å tenke på at hele denne gjengen er oppe og går pga at mor fødte 5 barn, jeg har født 2 barn og lurer på hvordan ser dette bildet ut med meg og mine 2 gutter om 20 år frem i tid.

 

 

 

Nå er det en ny uke igjen, helgen går altfor fort. Det er heller ikke lenge til jeg reiser til Didim, fredagen er det bye bye Norge.

 

Ønsker alle en fin uke Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden