Familien Sletten

Home :)

Merhaba Hjerte

 

Nå er jeg "hjemme" i leiligheten vår og det er så deilig. Det var litt kaldt inne, kaldere inne enn ute. De som skulle sette på varmepumpen hadde ikke greid å stille den fra å blåse kaldt til å fungere som varmepumpe. Og jeg fikk det til, jeg liker best at slikt bare virker - men nå blåser det godt og varmt.

 

I morgen skal jeg har utlufting av hele leiligheten og inn med sol og varme, her er alle gardinene trukket for så det kommer heller ikke inn naturlig varme.

 

Mye skal skje i morgen, jeg skal ha møte med de jeg samarbeider med her nede, gå gjennom nye prosjekt, bli oppdatert på hva som skjer. Og se på det som er bygget opp siden sist jeg var her.

Så skal jeg ha møte med de som skal skifte tak på hele bygget vårt her, vi skal nemlig ha nytt tak. Tilsammen er det 11 leiligheter og avtalen nå er at de begynner å skifte tak allerede i morgen. Jeg har øverste etasjen og da skal de går fra vår balkong og opp på taket fra der og da er det greit at jeg er her når det foregår.

 

Jeg hadde forresten en veldig fin flytur med Turkish Airlines, egentlig burde de sponset meg litt, for jeg reklamerer stadig for dem.

 

Vingen på Turkish Airlines og så var det veldig vakkert oppi himmelen i dag.

 

God standard på flyet, jeg fikk slippe tidlig inn for å ta bilder, neida - jeg var bare heldig å kom nesten først i køen. Flyet var helt fullt :).

 

Det var så hyggelig å bli møtt av denne solen som holdt på å gå ned når vi landet i Izmir.

 

Klem

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden