Familien Sletten

Vårfølelse

Merhaba - Gunaydin (på norsk: Hei og god morgen).

 

I går skinte solen fra skyfri himmel og vi ruslet langs strandpromenaden i Altinkum, deilig å sitte ute i solen.

 

Men Didim består av mye mere enn strand, vi dro også opp til Apollo templet. Var også innom Medusa house, der er det så idyllisk og nå hang mandarinene på trærne og kaktusene var blomstringsklare - utrulig vakkert.

 Alle disse bildene er tatt oppe ved Apollo templet, det er nydelig å rusle her. Her kobler man ut og føler seg satt tilbake i tid, dette området var greskeid tidligere. Det er sunt og godt for oss å av og til gjøre noe helt annet.

 

Det er mange som reiser til Syden og er kun på stranda og spiser god mat og det er jo veldig bra og avslappende. Men tenk på hva husker du best når du tenker tilbake på reiser du har vært på, jo det er opplevelsene som gjør noe med deg, som berører deg.

 

Her langs Egeerhavskysten ligger noen av de vakreste strendene i hele Tyrkia, med sitt krystallklare vann. Men samtidig har Tyrkia så mye mere å tilby, spesielt her langs Egerhavskysten.

 

Historiene, antikke opplevelser ligger som perler på en snor og det er bare å nyte og oppleve, du vil føle deg som et rikere menneske etterpå. Denne tiden av året og utover våren og høsten er ideelle for slike opplevelser, for da er temperaturen akkurat passe.

 

Det er også knallgrønt ute nå, jeg tror ikke vi har så grønt gress i Norge som vi har her, det bare lyser grønt mot deg. Og om noen uker starter blomstringen og da er det spesielt vakkert her.

 

Om jeg er litt forelsket i Didim? Ja kanskje, ihvertfall veldig glad i dette området langs Egeerhavskysten og føler meg priviligert som får oppleve det. Noen har spurt om jeg kunne tenkt meg å flyttet ned hit, nei jeg vil aldri flytte fra Norge, men jeg kunne godt vært her flere mnd om gangen. Nå kan vi være her 6 mnd i året på vanlig turistvisum og når man blir pensjonist tenker jeg å utnytte det og kanskjer være her i 6 mnd. Kjøpe meg en enveisbillett og reise hjem til Norge når jeg har lyst.

 

Nå skinner solen og en ny dag venter, i morgen reiser jeg hjem - så da må jeg utnytte denne dagen maks. Vi skal reise en tur til Søke, kjøre den indre veien ikke langs motorveien. Har lyst til å vise de som kanskje skal kjøpe seg leilighet her hvor mye spennende som ligger utenfor Didim også. På denne turen kommer vi til å kjøre forbi Miletos, Priene og ikke minst den fine naturen i knallgrønne farger.

 

Håper du får en nydelig dag Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden