Familien Sletten

4 mnd

Hei og god morgen alle sammen Hjerte.

 

Om 2 dager er det nøyaktig 4 mnd til vi reiser på sommerferie til Didim. Vi gleder oss alle 3 like mye. For meg kommer denne ferien til å bety ekstra mye fordi Ivar Andre reiser til USA som utvekslingsstudent allerede i løpet av august. Og da blir det så godt å få være sammen disse 4 ukene. Jeg kjenner på at tiden frem til han reiser nå betyr ekstra mye for meg. Jeg har hele tiden oppmuntret han til å reise, men når det nærmer seg og det blir virkelighet så må jeg innrømme at jeg har forskjellige følelser rundt det.

 

Når man er her i Norge så går dagene utrulig fort og dagene er fullt opp av skole, jobb, aktiviteter osv.  Derfor er feriene viktig å ta vare på, det er da man virkelig har muligheter til å være der for hverandre, gjøre koselige ting sammen, skape nye minner. Hverdagene er det flest av så det er selvfølgelig viktig å ta vare på de også, men det er alltid noe ekstra med de dagene man har fri og kan være sammen.

 

Hvor man tilbringer fridagene er mindre viktig, det aller viktigste er at man er der for hverandre og gjør ting sammen. For oss har leligheten vår i Didim blitt et slags fristed, når vi reiser avgårde legger vi hverdagen igjen i Norge. Da er vi kun tilstede i nuet.

 

De siste årene har vi vært der i påskene også, det skal vi ikke i år. I år skal guttene være sammen med pappaen sin og de skal være her på Vinstra i huset vårt. Så hva jeg finner på vet jeg ikke enda, enten blir det fjellferie eller byferie eller kanskje Didim.

 

Fra jeg var liten var vi alltid på fjellet i påsken og alle andre ferier også. Så jeg har det litt i meg at i ferier liker jeg å reise bort, gjøre noe annet.

 

Ønsker alle de som følger meg her en fin dag HjerteHjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden