Familien Sletten

2 uker til påske

Hei Hjerte

 

Nå er det bare 2 uker til påsken, sikkert mange som skal til Tyrkia / Didim da. Jeg har så lyst til å reise nedover jeg også, men i år må jeg være i Norge. Økonomien min tillater ikke at jeg reiser nedover på 1 ukes ferie, istedenfor skal jeg reise til Oslo i påsken og være litt turist i min egen hovedstad.

 

På onsdagen i påsken skal jeg treffe 2 venninner som jeg gikk sammen med på sykepleien og det skal bli kjempekoselig. Det var 2 som jeg var mye sammen med i flere år, men etter at jeg flyttet tilbake til Vinstra har kontakten blitt mindre. Det har vært noen år med etablering av familie, barn og hverdagene har vært fullt opp med det.

 

Nå skal vi treffes og det gleder jeg meg skikkelig til. Påsken er tidlig i år, men blir det lite sne skal jeg være på hytta vår som vi har utenfor Oslo. Hvis ikke så skal min niese til Thailand i påsken og jeg har fått lov til å bo i deres leilighet i Oslo noen dager.

 

Jeg har bestemt meg for å bruke beina og gå rundt i Oslo, bl.a. skal jeg besøke noen galleri og museer. Dette har aldri vært min store interesse, men jeg kjenner at nå er jeg klar for litt kulturelle innspill Kul.

 

Kjenner at jeg gleder meg til en uke i Oslo, selv om jeg egentlig ville vært i Didim. Men nå er det bare 15 uker til jeg og guttene mine reiser 1 mnd til Didim.

 

Sommeren i Didim blir med mange kjente i blokka som har 11 leiligheter. Den mnd vi skal være der er det bare 1 leilighet som jeg tror blir stående tom.

 

Ønsker alle en fin søndag Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden