Familien Sletten

2 uker til påske

Hei Hjerte

 

Nå er det bare 2 uker til påsken, sikkert mange som skal til Tyrkia / Didim da. Jeg har så lyst til å reise nedover jeg også, men i år må jeg være i Norge. Økonomien min tillater ikke at jeg reiser nedover på 1 ukes ferie, istedenfor skal jeg reise til Oslo i påsken og være litt turist i min egen hovedstad.

 

På onsdagen i påsken skal jeg treffe 2 venninner som jeg gikk sammen med på sykepleien og det skal bli kjempekoselig. Det var 2 som jeg var mye sammen med i flere år, men etter at jeg flyttet tilbake til Vinstra har kontakten blitt mindre. Det har vært noen år med etablering av familie, barn og hverdagene har vært fullt opp med det.

 

Nå skal vi treffes og det gleder jeg meg skikkelig til. Påsken er tidlig i år, men blir det lite sne skal jeg være på hytta vår som vi har utenfor Oslo. Hvis ikke så skal min niese til Thailand i påsken og jeg har fått lov til å bo i deres leilighet i Oslo noen dager.

 

Jeg har bestemt meg for å bruke beina og gå rundt i Oslo, bl.a. skal jeg besøke noen galleri og museer. Dette har aldri vært min store interesse, men jeg kjenner at nå er jeg klar for litt kulturelle innspill Kul.

 

Kjenner at jeg gleder meg til en uke i Oslo, selv om jeg egentlig ville vært i Didim. Men nå er det bare 15 uker til jeg og guttene mine reiser 1 mnd til Didim.

 

Sommeren i Didim blir med mange kjente i blokka som har 11 leiligheter. Den mnd vi skal være der er det bare 1 leilighet som jeg tror blir stående tom.

 

Ønsker alle en fin søndag Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden