Familien Sletten

Snart jul.

Heisan Hjerte

 

Hvor fort denne desember mnd har gått, nå er det snart julekvelden. Jeg har tatt meg fri både i går 22 og i dag 23 desember, vil så gjerne at alt skal være ferdig til i kveld.

 

Har vært mye å gjøre i desember og når man kommer hjem fra jobben og spist middag, er det mørkt ute og man er sliten og da er jeg ikke inspirert til å sette i gang med noe jobbing i huset.

 

Nå har vi også gjort mye koselig i desember, vi har vært på dagstur i Oslo, var på julemarked, spiste god mat. For meg hører det med å ta seg en tur til Oslo før jul.

 

Vi har også vært på juletur til Lillehammer, som er en utrulig idyllisk by i julen. Bare rusle i den vakre julepyntede gågaten, kjøpe seg litt brente mandler. Vi spiste på Peppes Pizza, kjøpte litt julegaver og avsluttet med deilig dessert på Lille pannekakehuset.

 

Men nå er nesten alt klart her i huset, utrulig hvor mye man får gjort på en fridag hjemme. Før kl 08:00 i går hadde jeg vasket kjøleskapet og satte meg ikke ned før jeg landet i stolen hos frisøren kl 15:30.

 

Nå er juletreet pyntet, spisebordet er fullt av innpakkede julegaver som jeg skal dekorere litt før de settes bort. Og så har jeg igjen å pakke inn noen få gaver. Det skal jeg ordne nå.

 

Det jeg gleder meg mest til i dag er at i kveld har jeg invitert til et lite førjulsselskap. Min mor, bror og søster og niese kommer på middag. Det blir veldig koselig ettersom vi aldri er hjemme her på julaften, guttene og jeg er alltid sammen med mor og i år er vi invitert til min bror og hans familie.

 

Gleder meg til å pynte bordet til i kveld, lage maten og bare kose meg med familien.

 

Ønsker alle en koselig lillejulaften Hjerte. Ta godt vare på hverandre, dessverre er det altfor mange som sitter alene på julaften.

Jeg har bestemt meg for at neste år skal jeg bruke julaften på de som ikke har noen å feire sammen med. Jeg gjorde det for 3 år siden og det var en av de fineste julaftene jeg har hatt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden