Familien Sletten

Kuldegrader

Heisan Hjerte

 

Nå er det snart minus 20 kuldegrader her ut og klart vær med nesten fullmåne, du kan tenke deg at det er vakkert ute Kul.

 

Men noen få timers  flytur unna ligger vårt andre hjemland, nemlig Tyrkia med bosted Didim Kul. Som vi gleder oss til sommeren, det har vært et puslespill å få satt sammen felles ferieuker i år, men nå tror jeg vi har fått det til. Det måtte tas hensyn til at Ivar Andre nå skal jobbe i sommer og Philip har også noen planer. Men nå har vi 3 uker sammen, er veldig glad for at guttene fortsatt vil være sammen med meg i ferienHjerte.

 

I dag ser jeg på facebook at det er 21 varmegrader i Didim og folk sitter ute å koser seg langs strandpromenaden i Altinkum. 

Denne tiden i Didim er nydelig, jeg elsker å bare kunne sitte ute, kjenne solen varme i ansiktet. Vite at her i Norge er det kaldt og fullt om med sne, ihvertfall på Vinstra.

 

Men nå er jeg her på Vinstra og nyter det klare, kalde vinterværet, se alle krystallene blinke i sneen. Og så er det en del av meg som drømmer meg vekk.... til Didim og alt det vi er så glad i der. Leiligheten vår som er hjemmet vårt, området vi bor i, varmen, solen, alle menneskene, den gode maten, spennende opplevelser, gode priser, gåturer - I love it Hjerte.

 

Nå har jeg sett på Kjendis farmen og sett Lothepus bli med videre, dette blir info til de som følger med. Jeg har sett alle episodene, syns det har vært veldig morro å fulgt med på.

 

 

Ønsker alle en God Natt Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden