Familien Sletten

Dyrk livet

Dyrk livet - ja nettopp Hjerte. Den setningen slo imot meg fra førstesiden på avisen for noen uker siden og satte seg fast i hodet mitt.

 

Jeg elsker "kloke" setninger, ordtak, alle korte setninger som inneholder mye. Akkurat når jeg såg dette på førstesiden i avisa hadde jeg noen utfordringer i livet mitt som ikke var så enkle og som jeg var veldig fokusert på.

 

Når jeg leste denne reportasjen, så dreide dette seg om en mann som hadde en alvorlig sykdom. Han ville ikke bruke livet sitt på å fokusere på sykdommen, han ville fokusere på livet.

 

Og for meg ble dette veldig oppløftende, dyrk livet, Svanhild, ikke det som er problematisk. Problemene, utfordringene bruker vi altfor mye tid på, istedenfor å bruke det på det positive.  Forenklet sagt blir det kognetiv tenkning, at vi styrer tankene våre, som igjen gir signaler til kroppen om vi har det ålreit eller ikke.

 

For meg har denne setningen vært helt fantastisk. Livet vil alltid bestå av utfordringer, sorg og glede, det er opp til oss hva vi vil fokusere på.

 

DYRK LIVET Hjerte

 

Husk uansett en ting, gi deg selv gode opplevelser hver dag, det elsker hjernen din. Da fylles den med glede som gir kroppen din positiv energi Hjerte.

 

Ha en fin  dag Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden