Familien Sletten

Mye som skjer før kl 0900 en lørdagsmorgen!

Lørdagsmorgen og fri, det er deilig det Hjerte.  Jeg skal på jobben til kl er 1700 og jobbe utover kvelden til kl 2300. Det gleder jeg meg også til Kul.

 

Vi har et prosjekt i kommunen som jeg har ansvaret for, bl.a. har vi med de midlene åpnet en Kafe som er åpen hver tirsdag og annenhver lørdag. Målgruppen er unge voksne fra 15/16 år og oppover, lage et rusfritt, sosialt tilbud med mulighet for å kjøpe seg en middag for kun kr 30,-. På lørdager er det taco og på tirsdager der det ordentlig hjemmelaget middag og dessert.

 

Her skal man føle seg hjemme, sitte å skravle, se på TV, netflix, playstation 4, spille kort og vi har et stort hobbyrom med mange aktiviterer.

 

Dette har vært vellykket og veldig morsomt å være med på  og når jeg har muligheter så deltar jeg på disse kafeene. Må fortelle litt om lokalet vi har, det er en 2 etasje i et gammelt stort tømmerhus, så det er veldig idyllisk. Hver tirsdag er det innom rundt 30 ungdommer og spiser middag og koser seg utover kvelden.

 

Det skal være godt for barn og ungdom å vokse opp på Vinstra Hjerte.

 

Nå har jeg ordnet god frokost til Ivar Andre før han gikk ned på jobben sin, han jobber ekstra på Sport 1. Og Philip overnatter borte, dermed er jeg og hundene alene akkurat nå, så da la vi oss litt igjen Kul.

 

Skal invitere med meg mor på kafe i dag, kikke på noen nye butikker som har åpnet bl.a. Clas Ohlson. Vi har fått et stort utvalg av alle butikker på Vinstra nå, men jeg er egentlig dårlig til å benytte meg av dem.

 

Ellers må jeg fortelle om mine fantastiske rådyr, ja de er mine og jeg er veldig glad i dem. De har vært borte noen uker nå, til min store bekymring. Det har spankulert ei gaupe rett overfor meg oppi skogen her, så jeg var sikker på at hun hadde drept dem.

 

I dag kom de hoppende alle 3 og det var så koselig, det var fullt opp med mat til dem og jeg hadde også fått tak i noen kornband som de elsker.

Selvfølgelig kom de litt før Ivar Andre skulle gå på jobben, så når han måtte gå ut ble de skremte og forsvant. Men han nektet å komme forsent på jobben pga rådyrene mine Smiler stort.

 

Ha en fin dag - nyt livet Hjerte

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden