Familien Sletten

Lev nå !

Valgene vi tar i dag er viktige for hvordan vi vil ha det i fremtiden. Rart å tenke på at hvert eneste valg vi tar avgjør hvordan livet vårt blir.

Vi har tre forskjellige "tider", fortid, nåtid og framtid. Mange lever i enten fortiden og framtiden, det er ofte det enkleste.  Dette kan være med å gjøre at du lever livet ditt på en snever måte, uten at du har tenkt så mye over det.

 

Det er ofte vi blir hengende fast i fortiden av mange årsaker. Det kan være noen som har vonde opplevelser i fortiden som man fortsatt sliter med og som preger livet. Eller det kan være at fortiden oppleves og huskes som mye bedre enn det livet du lever i dag.

 

Eller leve i fortiden, at man gleder seg til arbeidsdagen er over eller gleder seg til helgen, ferie - istedenfor å leve i nuet så er man mere opptatt av å drømme om alt som skal bli så fint.

 

Det eneste du faktisk har kontroll over er nåtiden og det er kun nåtiden du kan gjøre noe med. Det er i nåtiden du kan lage deg gode opplevelser.

Fortidener over, den får du ikke gjort noe med. Framtiden har ennå ikke kommet og den eneste måten du får påvirket framtiden på, er ved å være bevisst på hvilke valg du tar i nåtiden.

Fortiden er allerede unnagjort, den får du ikke gjort noe med.

Framtiden har ennå ikke kommet, og den eneste måten du får påvirket framtiden på, er ved å være bevisst på hvilke valg du tar i nåtiden.

 

 

<KLEM OG GOD NATT>

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden