Familien Sletten

Strandpromenaden i Altinkum

Sitter å skriver litt i bloggen min midt på natten eller skal man si snart på morgensiden, kl er 04:00. Jeg er på min første av tre nattvakter som jeg jobber ekstra hver tredje helg. Trives veldig godt med det.

 

Det er stille her og det er bra, da vet man at de pasientene som er inne på DPS sover og har det godt. Vi er to stk og jeg har en fantastisk kollega, vi jobber fast sammen disse helgene.

 

Nå skal jeg male litt, viktig å gjøre noe på natten ellers blir man trøtt og i tillegg blir natten veldig lang. Kanskje jeg skal tørre å legge ut bildet jeg lager? jeg får se Kul.

 

Alle som er kjent på Altinkumstranden vet sikkert at de har revet hele hjørnet rett ved den store statuen på strandpromenaden og helt bort tom Big Ben. Såg et bilde av noe som skulle komme opp igjen, bildet er ikke bra, men jeg legger det ut allikevel.

Jeg syns alltid det er vemodig når de river de restaurantene som man er vant til å bruke, samtidig som jeg må forstå at selv i Didim så går utviklingen.

 

Vi gleder oss så utrulig til å reise nedover, med tanke på mitt forrige innlegg, så er det viktig å ikke bare leve i fremtiden Kul. Men det gjør vi ikke, jeg prøver å gjøre hver dag så bra som mulig sammen med guttene mine. Men livet er hektisk, dessverre, samme hvor mye man prøver å leve roligere, så er det alltid mye å gjøre.  Derfor må man ta vare på øyeblikkene, lage en god middag, sitte sammen å spise og ta vare på de stundene man har sammen. 

 

Men jeg tror også på at det er viktig å ha noe å glede seg til, planlegge ting sammen. Nå er det snart påske, dessverre skal ikke vi til Didim, men vi vil helt sikkert få en fin påske her i Norge også.

Vi reiser til hytta vår som ligger utenfor Oslo, langs Oslofjorden,  det er en enkel hytte med en nydelig beliggenhet. Og jeg elsker å være der, men får vært der altfor sjelden. Den ligger langt unna Vinstra, hadde vi bodd nærmere så kunne vi brukt den oftere i helgene.

 

Men nå skal vi være der hele påsken og det skal bli koselig, da vår vi litt kvalitetstid sammen Hjerte.

 

Ønsker alle en nydelig lørdag, har du fri - nyt dagen og skal du jobbe - gjør alt for å få en bra dag på jobben.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden