Familien Sletten

Helg :)

Hei og god morgen Hjerte

 

Nå er det lørdagsmorgen og kl er 0500 og jeg er snart ferdig med min første av tre nattvakter. Jeg stortrives i min ekstrajobb, jobber hver 3dje helg. Denne jobben er innen det samme fagfeltet som jeg jobber med til daglig, psykisk helse.

 

Det er en herlig årstid, man må bare nyte den. Nå er det helt lyst ute og det begynte å lysne ved 3 tiden. Bare en mnd så blir dagene kortere igjen, det er nesten leit å tenke på.

 

Her på Vinstra kom våren på en måte tidlig ved at snøen forsvant, men varmen fulgte ikke med. Så nå håper jeg vi har noen gode og varme dager i vente.

 

Jeg har sittet i natt og tenkt på hvor priviligert og heldige vi er som har leilighet i Didim og jeg gleder meg så utrulig mye til å reise nedover dit nå. Ikke sikkert alle er enige i dette i disse dager, da uroen i Tyrkia bekymrer de fleste.

Den bekymrer meg også, men ikke så mye at jeg slutter å reise dit.

Jeg syns Tyrkia er et utrulig flott og spennende land, med utrulig mye å se på og oppleve. Virkelig et kontrastens land. Didim og leiligheta vår er blitt en oase for oss, der vi henter oss inn igjen etter hverdagens stress og der vi virkelig er tilstede for hverandre og ser hverandre.

 

Er det noen som har lyst til å være med nedover å se på leiligheter i sommer så si ifra. Det er et helt nytt leilighetskompleks som blir ferdig til nå i sommer PRIME BLUE 5 . Når jeg kommer nedover skal jeg ta bilder av komplekset og legge ut.

 

 

Ha en fin dag og nyt helgen Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden