Familien Sletten

18 år

Hei alle sammen Hjerte

 

Tenk at nå er min sønn fylt 18 år, den 2 juni. Det syns jeg var rart, tenk at jeg har en sønn som er 18 år. Nå er han voksen, ihvertfall har han lov til å ta sine egne avgjørelser. Men enn så lenge bor han hjemme hos meg og da har jeg fortsatt noe å si Kul.  Jeg husker min far sa at så lenge du bor hjemme er det vi som bestemmer, den dagen du flytter ut må du ta dine egne avgjørelser.

 

Heldigvis har jeg og Ivar Andre et godt forhold og vi prater sammen om det meste. Jeg husker jeg spurte ei venninne av meg for mange år siden, mens guttene ennå var små - "jeg håper jeg har et slikt forhold til mine gutter når de blir voksne som du har". Til det svarte min kloke venninne, "det grunnlaget legger du nå og i årene fremover".  

 

Derfor råder jeg alle foreldre, bruk tid på barna dine, mens de er små og i årene oppover, det er en investering du aldri angrer på. Jeg har nok forsaket mine egne interesser, spesielt når man blir alenemor. Men det har vært helt greit, jeg har nå engang satt to barn til verden og da er de mitt ansvar. Og jeg har alltid elsket å være sammen og gjøre ting sammen med guttene mine Hjerte.  

 

Og nå er det nøyaktig 17 dager til vi reiser sammen til Didid og som vi gleder oss Kul. Nå har jeg ikke vært der siden i oktober i fjor, så det føles som en evighet siden.

 

 

Ønsker alle en fortsatt God Pinse Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden