Familien Sletten

4 dager igjen

Kun 4 dager igjen så reiser vi avgårde til Didim. Gleder meg til vi kan sette oss i bilen på torsdag og reise til Gardermoen, da er vi liksom på tur.

 

I år skal Ivar Andre har med seg kjæresten sin 1 uke, det blir litt annerledes, men veldig koselig. Og vi gleder oss alle sammen.

 

I dag skjedde dessverre noe som ikke var så bra, kjøleskapet og fryseren bare sluttet å virke. Vi har slik stort dobbelt som henger sammen, et kjøleskap og et fryseskap. Det er så kjedelig og så akkurat nå foran ferien, fint tidspunkt.

 

Men jeg har bestemt meg for å ikke tenke mere på det nå før vi kommer hjem. Flyttet all maten i kjøleskapet ned i kjøleskapet vi har i kjelleren. Og all maten i fryseren inn i en annen fryser + at jeg kastet en god del, liker ikke når det har begynt å tine litt.

 

Nei, det er koseligere å tenke på at om få dager har jeg mange dager sammen med mine sønner i Didim. Jeg er flink til å fokusere på det som er bra, leve i nuet - det må jeg bare gjøre. Jeg skriver stadig om å gripe øyeblikkene og det prøver jeg å leve opp til selv også. Når man er alene har man ingen å dele bekymringer med, derfor må man finne en måte å leve på som gjør at problemene ikke blir en for stor del av hverdagen. Og livet har mest gleder, man må fokusere på det.

 

I dag tidlig lå jeg å gledet meg til jeg skulle stå opp, pynte bordet ute med blomster. Dekke et koselig bord for meg og guttene og steke vafler ute, med hjemmelaget syltetøy. Solen skinte, fuglene kvitret og det ble akkurat så koselig som jeg håpet det skulle bli.

Kanskje ikke så stort for mange, men for meg var det helt nydelig å ha en dag fri, uten noenting annet å gjøre enn å være hjemme. Sommer for meg er å kunne ha døren oppe, solen skinner og jeg kan rusle barbent ute. Guttene var hjemme og hundene løper nå sammen med oss.

 

Klem Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden