Familien Sletten

4 dager igjen

Kun 4 dager igjen så reiser vi avgårde til Didim. Gleder meg til vi kan sette oss i bilen på torsdag og reise til Gardermoen, da er vi liksom på tur.

 

I år skal Ivar Andre har med seg kjæresten sin 1 uke, det blir litt annerledes, men veldig koselig. Og vi gleder oss alle sammen.

 

I dag skjedde dessverre noe som ikke var så bra, kjøleskapet og fryseren bare sluttet å virke. Vi har slik stort dobbelt som henger sammen, et kjøleskap og et fryseskap. Det er så kjedelig og så akkurat nå foran ferien, fint tidspunkt.

 

Men jeg har bestemt meg for å ikke tenke mere på det nå før vi kommer hjem. Flyttet all maten i kjøleskapet ned i kjøleskapet vi har i kjelleren. Og all maten i fryseren inn i en annen fryser + at jeg kastet en god del, liker ikke når det har begynt å tine litt.

 

Nei, det er koseligere å tenke på at om få dager har jeg mange dager sammen med mine sønner i Didim. Jeg er flink til å fokusere på det som er bra, leve i nuet - det må jeg bare gjøre. Jeg skriver stadig om å gripe øyeblikkene og det prøver jeg å leve opp til selv også. Når man er alene har man ingen å dele bekymringer med, derfor må man finne en måte å leve på som gjør at problemene ikke blir en for stor del av hverdagen. Og livet har mest gleder, man må fokusere på det.

 

I dag tidlig lå jeg å gledet meg til jeg skulle stå opp, pynte bordet ute med blomster. Dekke et koselig bord for meg og guttene og steke vafler ute, med hjemmelaget syltetøy. Solen skinte, fuglene kvitret og det ble akkurat så koselig som jeg håpet det skulle bli.

Kanskje ikke så stort for mange, men for meg var det helt nydelig å ha en dag fri, uten noenting annet å gjøre enn å være hjemme. Sommer for meg er å kunne ha døren oppe, solen skinner og jeg kan rusle barbent ute. Guttene var hjemme og hundene løper nå sammen med oss.

 

Klem Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden