Familien Sletten

Vår første dag i Didim.

I går hadde vi en helt nydelig dag. Kom ikke frem før kl 0430 på morgenkvisten, men det gikk helt greitt. Vi hadde leid oss bil på flyplassen og turen til leiligheten gikk helt fint. Jeg hadde en morsom opplevelse, sier jeg for de andre sov. Når motorveien var ferdig og jeg hadde svingt inn mot Didim, da spaserte eller nesten løp et megastort villsvin rett foran bilen. Har sett griser før, men aldri villsvin.

 

Vi våknet alle saman med 10 – tiden og kl 12 hadde vi avtale med den andre familien som vi dro saman med om å spise lunsj. Og den spiste vi selvfølgelig på Alo 24, det er tradisjon.

 

Guttene hadde planlagt og klippe seg i går og det gjorde de rett etter lunsjen. Det er rart å tenke på at de var bare 3 og 4 år når vi tilfeldigvis gikk inn til denne frisør/barbersalongen. Fra de var små har de brukt den same barbersalongen. Og i går både klipte og barberte de seg. Og å barbere seg her nede er en prosess, først med skum og kniv. Så har de på gelemasker som stivner og drar med seg all ulumskheter i huden. Så brenner de vekk hårene bl.a. i ørene.

 

Vi hadde en liten sightseeing for Hanna i går, kjæresten til Ivar Andre som er med nedover 1 uke. Vi var også innom på markedet i Mavisehir og kjøpte frukt. Hanna syns dette var en utrulig koselig plass og hun gleder seg til å se og oppleve mere.

 

Vi spiste på den nye Indiske restauranten overfor Alo 24 i går kveld. Vi var usikre om vi skulle velge India Gate eller den nye, men ble enige om at det var spennende å prøve den nye.  Etterpå var vi alle enige om at vi velger India Gate neste gang.

 

Nå sitter jeg på balkongen og nyter morgenen, godt å ikke bekymre som for været. Her er det om å gjøre å finne den tynneste kjolen, for nå er det godt og varmt her.

 

Ha en fin dag, fyll dagen med noe godt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden