Familien Sletten

Dag 2 Didim - markedsdag og litt til

Merhaba Hjerte

 

Nå sitter jeg på balkongen vår i Didim og storkoser meg helt alene er på morgenen. Fortsatt en stille dag, den holder på å våkne til liv. Foreløpig er det gresshoppene som holder konsert.

 

I dag er Ramadan og det er søndag, derfor er det kanskje ekstra stille denne morgenen. Nesten ingen biler som kjører forbi. Det er mye festligheter her utover dagen og kvelden, men mye av feiringen foregår nok i hjemmene med mye god mat.

 

I går var vi på lørdagsmarked, vi reiste dit kun for å kjøpe den nydelige hjemmelagede lemonaden som en familie har stått og solgt i mange år. Men vi fant dem ikke, etterhvert fikk jeg spurt noen og de kunne fortelle at de hadde problemer med Belediye (kommunen). Og det betyr sikkert at de ikke har godkjenning for å stå der. Det var skikkelig nedtur, spesielt for Ivar Andre som syns det er markedets høydepunkt. Men vi fikk vite at de nå står på den andre bazaren som jeg tror er på onsdag rett overfor barnehagen i Gamlebyen.

 

I leiligheten fikk vi problemer med ene aircond på soverommet til Ivar Andre og han bare måtte få den i orden så fort som mulig. Det var ingen katastrofe i mine øyne da vi har air cond på begge de to andre soverommene. Men vi fikk tak i en som kom og da var det en kolbe som ikke funket og de måtte fylle på gass. Nå er alle våre air cond ca 13 år og har faktisk bare hatt service en gang. Så jeg må få tatt service på alle sammen snart.

 

Håper alle får en fantastisk dag HjerteHa ha.  Her skinner solen og det blir en god og varm dag, spørs om det blir en tur på stranden. Nå er også bassenget vårt fylt opp med vann og snart klart til bruk.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden