Familien Sletten

En uke har gått allerede.

Hei og Merhaba.

 

Vi er fortsatt i Didim og har det veldig bra.  Dagene flyr avgårde i fint vær Kul.

 

I dag skal vi opp og betale vannet og Ivar Andre skal pusse og male noe ute ved bassengområdet. Han har lyst til å gjøre noe.

 

Vi har hatt vårt tradisjonelle grillparty i blokka og det var kjempekoselig. I år var vi 5 familier samlet, 3 familier tilhørte blokka og den ene familien var i naboblokka og den siste bor litt bortenfor oss.  Vi satt og skravlet til langt utover natten. Det som er veldig fint nå og som det er kommet mye av er lykter både store og små som går på solpanet. Så nå har vi lyspærer hengene i trærne ved inngangen og vi har en lykt på veggen og lamper på bordene og det ble veldig fint. Noe kjøpte vi med oss fra Norge og noe har vi funnet her.

 

Må fortelle noe morsomt og veldig koselig. Vi var på Mavisehir markedet, da noen kom løpende og prikket meg på skuldra. Da var det han som er handicappet fra den familien som alltid har solgt lemonade på lørdagsbazaren. På sist lørdagsbazar kunne vi kke finne dem og de er en stor grunn til at vi går dit. Det var så koselig å se dem, det var nesten som å se igjen gamle venner. Når det er noen du har sett hvert år i mange år, så lurer du på hva som har skjedd når de plutselig er borte. Så derfor ble vi veldig glade over å se dem og vite at alt var i orden.

 

I dag er det spådd ekstra varmt,  så da blir nok bassenget flittig brukt og kanskje en tur på stranda på ettermiddagen.

 

Vi har kun vært en gang på stranda til nå og det var søndagen, det var propp fullt på hovedstranda Altinkum. Søndag er familiedag her i Tyrkia og da er "alle" ute. Men det var veldig ålreit, for vi var mest ute i vannet og der var det god plass Kul.

 

Det er ikke ofte vi er på hovedstranda, men jeg må si at den er fantastisk. Langgrunn og den fine sandbunnen og vannet er krystallklart, det er rett og slett vakkert.

 

I går bestemte vi oss for å prøve en ny restaurant og vi kjørte opp i Gamlebyen og fant et sted som vi ble veldig fornøyde med. Kun tyrkere som spiste der og det er et godt tegn. Husker ikke navnet, jeg spiste lam og guttene kylling og det var godt, men det salaten der var helt fantastisk. Mulig vi reiser dit i dag igjen.

 

Ha en fin dag alle sammen Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden