Familien Sletten

Dag 11 i Didim

Merhaba Hjerte

 

I går kveld var vi nede på strandpromenaden i Altinkum og når jeg sitter å ser utover Altinkum, kjenner jeg at det er trist at ikke flere får sett dette. Trist at Tyrkia er boikottet av alle journalister, de er selvfølgelig ikke det, men det kan av og til føles slikt når man ser hva som skrives i media hjemme i Norge. Det skrives ikke noe postivit lenger om Tyrkia og det passet derfor å legge med linken under.

http://www.magasinetreiselyst.no/blogg/krig-fred-sann-tyrkia

 

Vi har det ihvertfall veldig bra her nede. Det foregår mye politisk her som ikke jeg er enig i og som jeg heller ikke har innsikt i eller som jeg ikke forstår. For vi blir styrt av det som media velger å skrive om. 

 

Vi hadde en veldig koselig kveld i går, sammen med min søster og hennes familie og nabovenninnen og mine gutter. Og da å ha en slik utsikt som man har når man sitter på strandpromenaden i Altinkum er et stort pluss.

Nå må jeg innrømme at det er ikke så ofte vi spiser på strandpromenaden, selv om det bare er 10 min å gå fra vår leilighet og enda kortere med bil.  Vi liker best å spise der tyrkerne selv spiser og der er det alltid best mat. Og de restaurantene ligger i nærheten av vår leilighet og oppover mot gamlebyen. Nå har Tyrkia et av verdens beste kjøkken og det kjennes på smaken Kul.

 

Vi var en tur på Altinkumstranden i går og der var det helt fantastisk. Vannet var varmt og krystallklart og sandbunn så langt man kan nå. Det er varmt her nå pga en varmebølge fra Afrika, så vi var i vannet hele tiden. Det skal ikke være så varmt idag og det er helt greit Ha ha.

 

 

Grip dagen og ha det nydelig Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden