Familien Sletten

Tanker i natten

Hei Hjerte

 

Nå er kvelden her og første dagen i den nye uka er over, sitter å tenker på om jeg har hatt en fin dag. Ja det har jeg Kul.

 

Egentlig hadde jeg avspasert fra jobben i dag fordi jeg hadde tenkt å være på hytta til mandag. Men ettersom jeg kom hjem i går kveld så gikk jeg på jobben og tok en samtale og et møte som jeg egentlig hadde avtalt.

 

Men det som var koselig var at jeg kunne stå opp i dag tidlig, ha god tid og lagde god frokost til meg og Ivar Andre. Ivar Andre er forkjølet og vondt i halsen så han måtte være hjemme fra skolen i dag og da var det godt for meg og dulle litt med han.

 

Etter jobben lagde jeg en middag vi begge to hadde lyst på. Så når jeg tenker tilbake på hva som var det beste med denne dagen er det de to måltidene og at vi satt og skravlet både under måltidene og i sofaen etterpå.

 

Jammen da har jeg hatt en superfin dag Hjerte.

 

Et triks hvis du føler at dagene, livet ikke er så greit. Finn frem en kladdebok og la den ligge lett tilgjengelig. Når kvelden kommer setter du deg ned og tenker gjennom dagen og skriver ned 3 positivte ting som har skjedd. Dette er kognetiv terapi, høres nesten for enkelt ut, men virker.

 

Vi er slik skapt at tankene styrer oss, fyller vi tankene med bare negativitet, ja da er det ikke greit å være kroppen vår. Fyll tankene med positive ting, da vil du merke forskjell på kroppen din.

 

Tanker - følelser - handling.

 

Bilderesultat for mine
 tanker

 

God natt til alle som følger meg på bloggen min Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden