Familien Sletten

Solskinn, nydelig mat og spennende opplevelser!

Heisan Hjerte

 

Alt det jeg skrev over er bare noen få uker unna og som jeg gleder meg.

 

Når man har et hjemland til så er det naturlig at man savner det og helt seriøst jeg er blitt veldig glad i Didim i Tyrkia.

 

Jeg er veldig glad i hjemmet vårt i Didim, området, folkene, alle opplevelsene.  Nå er jeg spesielt spent på å se hvordan den store parken de har anlagt som vår nærmeste nabo er blitt, bare en liten vei i mellom oss.

 

Dette har i alle år bare vært et stort tomt område, fint på våren når det er grønt med blomster, men på sommeren og høsten er det bare grått der. Har fått tilsendt noen bilder og det ser så fint ut.

 

Blir nok en del liv der, for tyrkerne bruker mye tid sammen med barna og går ofte ut på ettermiddag/kveld og sitter å ser på at barna leker. Lurer på hvor mange parker med lekeapparater det er i Didim, det er utrulig mange. Ser ikke ut som noe blir ødelagt heller. Selv har jeg brukt uendelig med timer i alle disse parkene når ungene var mindre, spesielt på kveldstid når solen ikke er så varm mere.

 

Skal også bruke tannlegen der nede for første gang, jeg har aldri gjort det tidligere. Nå er det slik at alle som jeg kjenner og som har leilighet der nede bruker også tannlegen der. De er fornøyde, mange har gjort store arbeid med tennene sine og har fått kvalitetssjekket arbeidet i Norge og bare fått positive tilbakemeldinger. Så her føler jeg meg helt trygg.

 

Jeg regnet på det og med min årlige sjekk og at jeg nå har mistet en plombe, så bruker ikke jeg mere penger på flybillett og tannlege der eller om jeg tar hele tannlegebesøket her.  Så det blir bra Kul.       

 

 

Ønsker alle en fin dag Hjerte - bruk den på noe godt Hjerte

   

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden