Familien Sletten

Strand og sol.

Merhaba Kul

 

For noen flotte dager vi har hatt i Didim, solen har skint fra skyfri himmel hver dag. Kun regnet og tordnet litt om nettene i begynnelsen.

 

Vi har leid oss bil og hadde tenkt å farte rundt omkring, men har vært på stranda hver dag. Jeg er ikke noe glad i å ligge på stranda, men når man vet at vinteren er kommet til Norge, da ble det plutselig veldig fristende og bare nyte dagene på stranda.

 

I dag kl 12 var temp vært 26 grader, mulig det ble varmere utover dagen. For meg er det akkurat passe temp. Føler meg virkelig priviligert som kan reise til dette vakre stedet og bare kose meg.

 

I morgen kommer det arbeidere hit og skal skifte siste halvdel av taket vårt i Ege apt. Vi skiftet første halvdel i fjor og nå gjør de resten.

 

Nettet mitt har vært så utrulig dårlig, burde egentlig reist opp og klaget på det, men har ikke orket å styre med det. Håper det jeg har skrevet nå går gjennom. Hvis ikke får jeg skrive litt mere når jeg kommer hjem til Norge.

 

I kveld er jeg bare hjemme i leiligheten vår og slapper av, maler litt og holder på å lese en god bok.  Jeg koser meg så utrulig i leiligheten, elsker å bare tusle rundt og gjøre ingenting.

 

Starter hver morgen med å spise frokost på balkongen, ost, tomater, oliven og noen miniatyr appelsiner. Rusler bort på den lille butikken rett borti veien og kjøper ferskt brød. Det er terapi bare å sitte ute på balkongen og spise frokost, kjenne solen varme.

 

Til nå har jeg hatt fine dager her. Første dagen jeg var her vasket jeg hele leiligheten, pusset vinduer, som regel bestiller jeg vask og merker at man blir litt bortskjemt med det. Jammen er det mye jobb og rengjøre hele leiligheten + rengjøre balkongen og vinduene der ute. Veldig godt å komme til en ren leilighet, med nye sengeklær på senga. Men når jeg skulle bo her alene, syns jeg at jeg burde kunne vaske leiligheten selv.

 

Gå inn på linken:  http://vsco.co/svanhildelisabeth/images/1

Der har jeg lagt ut bilder.

 

Ønsker alle en fortsatt fin kveld Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden