Familien Sletten

Karita - Doganbey.

I dag gikk turen til Karita, for en fantastisk plass. Vi kjørte forbi Miletos etterpå mot Doganbey.

 

Og kjørte inn til den gamle byen Doganbey, det var virkelig en opplevelse. Akkurat slikt som jeg liker, dit skal jeg reise en gang til å bruke lang tid. Det er en gammel by i en fjellside, mange ruiner som folk har startet å restaurere. Veiene var brostener, vi ruslet oppover og inn til et slags sentrum, tok masse bilder fra der. Det var virkelig koselig inne i det type sentrum/samlingspunkt, det var ihvertfall der moskeen var og slik gammel vannplass. Vi pratet om at det må være vakkert der på våren med alle blomstene.

 

Etterpå dro vi videre til Karina, som var i enden av fjellpartiet der vi kjørte. Fin kjøretur, med svingete vei og mye å se, vi såg en hel flokk med Pelikaner, stoppet og tok bilder, plukket kongler - i det hele tatt så brukte vi lang tid på den strekken som egentlig ikke var så lang.

 

Jeg hadde aldri vært i Karinaen tidligere og det var gøy å komme dit man aldri har vært tidligere. Det var en idyllisk vik, med 3-4 restauranter liggende langs vannkanten. Alle restaurantene hadde sitt særpreg, så vi visste ikke hvilke vi skulle velge. Godt det ikke var min søster og jeg for da hadde vi sikkert byttet restaurant flere ganger før vi hadde fått bestemt oss og det er ikke tull en gang.

 

Først fikk vi mese og det var nydelig, så bestilte to av oss blekksprut og reker - det smakte himmelsk. De to andre bestilte seg fisk og det var også knallgodt, men jeg tror vi to andre bestilte det beste. Det er noe av det beste jeg har smakt på lange tider.

 

Og alt blir jo nydelig når man har sol, etter været i går kveld er det helt utrulig at vi fikk så fint vær i dag. I morgen er det spådd sol, er det mulig at vi er så heldige med været Kul.

 

Vi var også å hørte på konsert både før vi dro til Karina i dag og nå i kveld. I kveld var det stor konsert med kjente artister, det var feiring av Ataturk. Fin musikk selv om man ikke skjønner hva de synger om.

 

En fin dag som vi avsluttet med å spise en god middag på Anadolu restaurant, der har de alltid god mat. I kveld fikk vi også en slags dessertkake, rett fra ovnen, smakte godt, med peanøttsmak.

 

Nå er kvelden over og jeg håper alle får en fin natt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden