Familien Sletten

Siste hele dagen i Didim!

Merhaba!!

 

Ja, i morgen er det hjem igjen og ingen av oss har lyst til å reise hjem, vi har det så bra her.

 

I går lå vi på stranden hele dagen, vi kom litt sent avgårde fordi jeg var innom kontoret til Prestige en tur. Men for en fin dag vi hadde, jeg har vært mere på stranden denne uken enn jeg var i sommer på 3 uker.

 

Nå er det helt passe temp for meg, ca 26 - 27 grader, helt perfekt. Og jeg må innrømme at det er ekstra deilig å ligge på stranda når jeg vet at vinteren er kommet til Norge.

 

Det jeg gleder meg til er å komme hjem til guttene mine, selv om Philip går på skole på Våler så kommer han plutselig mye nærmere igjen når jeg kommer til Vinstra. Og Ivar Andre gleder seg til jeg kom hjem, har vært mye for han denne uken med skole, jobben og hundene. Når han først går på skole på dagen og går rett på ekstrajobben sin, må han få andre til å lufte hundene. Så de har vært mye alene, men i morgen går ferden til Norge igjen.

 

Vi ble lenge på stranden i går, så vi spiste middag før vi dro hjem. Spiste verdens beste lamme gryte på strandpromenaden, jeg må ha en slik en i dag også.

 

Nå er kl 10:00 her og jeg sitte på balkongen og spiser nydelig frokost, har funnet noen gode kjekser med oliven i og så har jeg tomater og oliven ved siden av og en god ost.

 

Noe av det beste ved å være her er å bare rusle opp i stua, sette opp balkongdørene og rusle ut på balkongen. Jeg liker å stå opp tidlig og da er det alltid stille og sakte vokner byen til liv, elsker alle lydene jeg hører når jeg sitter her. Og så kikke på den fantastiske parken som jeg har forelsket meg i, med fredsduen sittende midt i vannfontenen.

 

På kveldene er det gresshoppene som synger!

 

Håper dere alle får en fin dag, jeg er klar for stranda!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden