Familien Sletten

En vanlig dag...

Hei Smiler

 

Rett tilbake til hverdagen Kul og det er hverdager vi har mest av, så det er jammen viktig at vi trives i den. Jeg var trøtt i går kveld og skulle egentlig tenkt meg å hatt fri i dag, men når jeg våknet i dag tidlig var jeg klar for en ny dag. Full fart på jobben, hjem til Ivar Andre som syns det var helt topp å få mamma hjem igjen.

 

Samtidig er det viktig å ta noen dager fri, gjøre noe helt annerledes enn det man gjør i hverdagen. Hente ny energi og glede som man igjen drar med seg inn i hverdagen.

 

I hverdagen er det viktig å ta vare på de små gleder. Jeg gledet meg til å komme hjem fra jobben i dag. Fyre opp i ovnen så det blir godt å varmt, lage noe god mat, skravle og så se på en film. Det var planen min og Ivar Andre sin i dag og det gjorde vi, kjempekoselig. Ikke store greiene kanskje, men veldig koselig å gjøre sammen.

 

Som jeg har skrevet tidligere rammet jeg inn en del bilder i Didim som jeg tok med hjem til Norge. Jeg satte opp alle i stuen i kveld og hadde en liten mini-utstilling for Ivar Andre. Bildene blir så annerledes når de får på paspatur og ramme, gøy å se.

 

Jeg er utrulig glad for at jeg har et hjem jeg gleder meg til å komme hjem til Hjerte.  Livet er ikke alltid en dans på roser for noen, men allikevel så må man gjøre noen valg og gå videre på veien. Pass da på å ta gode valg Kul.

 

Håper dagen og kvelden din har vært god Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden