Familien Sletten

Why Didim.. again!!

Oj oj.... ut på tur!!

 

Nå holder jeg på å søke på billetter til Didim i påsken. Har så lyst til å reise nedover en tur, hadde så fine dager i Didim når jeg var der nå - så jeg bare drømmer om å reise nedover igjen.

 

Jeg elsker å utforske nye kulturer, kjenne at stressnivået fra hjemme senker seg akkurat i det du stiger ut fra flyet på ankomststedet i takt med at forventningene stiger. Kjenne på uvante lukter og lyder, sove uten vekkerklokkke, men la kroppen bestemme selv hvor mye og hvor fort ting skal skje. Og ikke minst smake på nye smaker og retter

 

Selv om jeg har reist mye til Didim og føler meg veldig trygg der, så er det allikevel mye å utforske der og jeg liker andre kulturer.  Etter et par dager kjenner man at stressnivået fra hjemme synker og man går inn i et roligere modus. Man har forventninger til at det skal bli bra og da er det så godt at jeg har enda ikke hatt en negativ opplevelse i Didim.  Jeg elsker luktene og lydene som er annerledes enn her jeg bor.  I Didim er det ingen vekkerklokke og man kan la kroppen selv være med å bestemme hvor mye den orker skal skje.

 

For meg er det rekreasjon å reise ut på eventyr til Didim Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden